News-Piper

Φωτεινή Δάρρα-Δημήτρης Παπαδημητρίου:Χώρισαν μετά απο 13 χρόνια

Μετά από 13 χρόνια σχέσης, η όμορφη υψίφωνος Φωτεινή Δάρρα και ο διάσημος μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν είναι πλέον ζευγάρι κι...


Μετά από 13 χρόνια σχέσης, η όμορφη υψίφωνος Φωτεινή Δάρρα και ο διάσημος μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν είναι πλέον ζευγάρι κι όπως υποστηρίζει...

Σύμφωνα με το κοντινό τους περιβάλλον ούτε λόγος δεν γίνεται για επανασύνδεση του ζευγαριού.


Η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο χώρο της μουσικής, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας στην ζωή αλλά και στην δουλειά, αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο του χωρισμού, δεν κάνουν καμία αναφορά σε τρίτα πρόσωπα, απλώς αναφέρονται σε μια σχέση που έκανε τον κύκλο της!

Η γνωριμία τους ήταν καρμική σύμφωνα με όσα έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της η Φωτεινή Δάρρα. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος αλλά και σαρωτικός.

Η τραγουδίστρια χρειάστηκε να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή της για να είναι μαζί με τον διάσημο συνθέτη. Όντας όμως τότε αρραβωνιασμένη με το δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση και έχοντας ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν μπορούσε να αθετήσει το λόγο της.

Λίγους μήνες μετά όμως υπακούοντας την καρδιά της, χώρισε απο το δημοσιογράφο για να είναι μαζί με τον άντρα της ζωής της, όπως τότε διατεινόταν.

Όμως από ότι φαίνεται ήρθε η ώρα η σχέση αυτή να τελειώσει και τα λόγια παντοτινής αγάπης να αποτελούν πλέον παρελθόν.

Related

gossip 2350586215505449647

Follow us


item