News-Piper

Το 13άρι της Δέσποινας Βανδή

Αν και πολλοί θεωρούν γρουσούζικο το δεκατρία, για τη Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι γουρλίδικο, καθώς την Πέμπτη πήρε έντεκα πλατινένιους...

Αν και πολλοί θεωρούν γρουσούζικο το δεκατρία, για τη Δέσποινα Βανδή φαίνεται να είναι γουρλίδικο, καθώς την Πέμπτη πήρε έντεκα πλατινένιους δίσκους για το «C’est la vie» και δύο για τον νέο της δίσκο «Αλλαξα». 

H απονομή πραγματοποιήθηκε στο γνωστό club «Dream City» και όπως είναι φυσικό, πολλοί φίλοι της από τη showbiz βρέθηκαν εκεί για να τη συγχαρούν. Η τραγουδίστρια έλαμπε από ευτυχία, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Η τραγουδίστρια ξεφάντωσε παρέα με αγαπημένους της φίλους αλλά και με τους θαυμαστές της, οι οποίοι πήγαν να την απολαύσουν από κοντά και να τραγουδήσουν μαζί της τις μεγάλες επιτυχίες από τον νέο της δίσκο «Αλλαξα». 



Η Δέσποινα μάλιστα τα έδωσε όλα και άλλη μία φορά τραγούδησε τις επιτυχίες της ξυπόλυτη. Σε ένα τέτοιο event τα φλας άστραφταν και έκαναν τη νύχτα μέρα, με τη Δέσποινα να ποζάρει όλο χαμόγελο και νάζι με τους φίλους της.

Η «Espresso» ήταν εκεί και, μεταξύ των άλλων, είδαμε την Ελλη Κοκκίνου, την Ελισάβετ Σπανού, τον Χρήστο Μενιδιάτη, την Τζένη Μπότση, το Θηρίο με τη σύζυγό του, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, αλλά και τους Master Tempo, τον Μάκη Πουνέντη, τη Μάνια Ντέλου και φυσικά τον άνθρωπο στον οποίο οφείλει τις τεράστιες της επιτυχίες της, τον Φοίβο. 

Μάλιστα προς το τέλος της βραδιάς, όταν η Δέσποινα τραγούδησε τις επιτυχίες της, ανάμεσα στο κοινό και στους φίλους της ήταν και ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος, όπως φάνηκε, είναι ο πιο φανατικός θαυμαστής της. 

Τραγουδούσε με όλη του τη δύναμη θαυμάζοντας την πάντα κομψή σύζυγό του, η οποία ξέρει να κερδίζει τόσο τον κόσμο όσο και τον φωτογραφικό φακό.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια φάνηκε να απολαμβάνει την ξεχωριστή αυτή βραδιά που πολλοί θα τη χαρακτήριζαν talk of the town.

Related

showbiz 7486592155915294934

Follow us


item