News-Piper

Αύριο η κηδεία του πατέρα της Άννας Βίσση

Βαρύ πένθος για την Αννα Βίσση! Ο πατέρας της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, ο Νέστορας Βίσσης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε μεγάλη θλίψη την ίδι...

Βαρύ πένθος για την Αννα Βίσση! Ο πατέρας της απόλυτης Ελληνίδας σταρ, ο Νέστορας Βίσσης έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε μεγάλη θλίψη την ίδια και την οικογένειά της. Οσο και αν το περίμενε, λόγω της βεβαρημένης υγείας του, ο θάνατος του «μπαμπάκας» της (όπως τον αποκαλούσε η ίδια) είναι για εκείνην μια μεγάλη απώλεια αφού έφυγε ένα από τα στηρίγματά της...



Την Παρασκευή το βράδυ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, η μαμά της Αννας Βίσση, η κυρία Σοφούλα τηλεφώνησε στην κόρη της για να της ανακοινώσει το άσχημο μαντάτο: «Αννούλα, “έφυγε” ο μπαμπάκας σου».



«Η Αννα, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, μόλις άκουσε το νέο, το μόνο που ήθελε εκείνη τη στιγμή ήταν να... διακτινιστεί και να βρεθεί αμέσως στην Κύπρο, κοντά στη μητέρα της και τις δύο αδελφές της που ήταν ήδη εκεί...» αποκαλύπτει στην «Εspresso» άτομο από το στενό περιβάλλον της. Η αλήθεια είναι πως η Αννα Βίσση είχε πάει εσπευσμένα στο Νησί της Αφροδίτης το προπερασμένο Σάββατο, μόλις ενημερώθηκε ότι τα προβλήματα της υγείας του πατέρα της είχαν επιδεινωθεί. 

Μετά από λίγες μέρες έφυγε για τη συμπρωτεύουσα όπου την περίμεναν ανειλημμένες υποχρεώσεις, ελπίζοντας πάντα ότι θα γινόταν ένα θαύμα και θα απέφευγε το μοιραίο... Δυστυχώς, το τηλεφώνημα της μητέρας της ήταν αληθινό και όχι να κακό όνειρο, όπως θα ήθελε να πιστεύει.

Το επόμενο πρωί, η τραγουδίστρια πήρε το πρώτο αεροπλάνο και έφτασε στη Λάρνακα κρύβοντας πίσω από τα πανάκριβα μαύρα γυαλιά που φορούσε τον μεγαλύτερο πόνο που έχει βιώσει ως τώρα στη ζωή της. Και αυτό έχει την εξήγησή του... Ο Νέστορας Βίσσης μαζί με τη μητέρα της, βέβαια, είναι οι δύο μεγάλοι ήρωες στη ζωή, αλλά και στην καριέρα της Αννας Βίσση. Οπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, δεν θα ήταν τίποτα αν οι γονείς της το 1973 δεν εγκατέλειπαν τα πάντα στην Κύπρο για να έρθο
ουν στην Αθήνα με σκοπό τη δική της καριέρα στο τραγούδι. 

Από τα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα μέχρι σήμερα, που είναι μια σπουδαία καλλιτέχνιδα και σούπερ σταρ στο είδος της, ο πατέρας της και η μητέρας της ήταν οι δικοί της άνθρωποι που δεν την πρόδωσαν ποτέ και ήταν πάντα στο πλευρό της για να τη στηρίζουν με κάθε τρόπο. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα τρυφερές και αυτό φαίνεται σε όλες τις συνεντεύξεις της, αφού μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους γονείς της, αλλά και στις ζωντανές της εμφανίσεις, όπου σχεδόν κάθε φορά τούς αφιερώνει τα τραγούδια της.

Η κηδεία του Νέστορα Βίσση θα γίνει αύριο στην Κύπρο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν τα συλλυπητήριά τους στην Αννα Βίσση είναι και η Αννίτα Πάνια. 

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έγραψε στο ofono.gr: «Αγαπημένη μου Αννα, θερμά συλλυπητήρια για τον πατέρα σου που τόσο πολύ αγαπούσες και σε αγαπούσε. Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια Βίσση και ιδιαιτέρως στη σύζυγό του, που στάθηκε δίπλα του μέχρι την τελευταία στιγμή με αξιοθαύμαστη συζυγική φροντίδα και αφοσίωση. Το σίγουρο είναι ότι του έχετε δώσει πολύ μεγάλη ικανοποίηση και χαρά σε όλη του τη ζωή, τόσο εσύ με τη λαμπρή σου πορεία, όσο και όλη σου η οικογένεια. Καλό ταξίδι στον Νέστορα Βίσση, Αννίτα».


Related

DEATHS 2707384983728060344

Follow us


item