News-Piper

Φωτογραφίες από το πρώτο μπάνιο της Ελένης Μενεγάκη!

Το πρώτο της μπάνιο αποφάσισε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη, πού αλλού; Στα Άχλα της Άνδρου, το μέρος όπου επιλέγει να απομονώνεται από το θόρυ...


Το πρώτο της μπάνιο αποφάσισε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη, πού αλλού; Στα Άχλα της Άνδρου, το μέρος όπου επιλέγει να απομονώνεται από το θόρυβο και τη βουή της πόλης, απολαμβάνοντας τον επίγειο παράδεισο που έχει φτιάξει ο σύντροφος της, Ματέο Παντζόπουλος.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, η παρουσιάστρια, επισκέφτηκε το νησί των Κυκλάδων και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, παρέα με τον πρωτότοκο της, Άγγελο.
Μαμά και γιος, δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν στην παραλία το πρώτο τους μπάνιο, με την Ελένη αρχικά να μην το σκέφτεται να βουτήξει στη θάλασσα.
Έτσι προτίμησε ν΄ασχοληθεί με το i-Pad της και το βιβλίο της, απολαμβάνοντας την ηλιοθεραπείατης.
Τελικά όμως ο γιος της Άγγελος που του έχει μεγάλη αδυναμία, κατάφερε να της αλλάξει γνώμη και να την πείσει να βουτήξει στα παγωμένα μεν, απολαυστικά δε, καταγάλανα νερά της Άνδρου.
Και επειδή η Ελένη δεν του χαλάει ποτέ χατίρι, του έκανε τη χάρη και έριξε την πρώτη της βουτιά.Μπορεί να πάγωσε αρχικά, αλλά στη συνέχεια το ευχαριστήθηκε και με το παραπάνω.
Φορώντας ένα sexy άσπρο bikini με ψαράκια επάνω, άσπρο μεγάλο καπέλο και άσπρα γυαλιά ηλίου αλά Γαλλική Ριβιέρα, ήταν εντυπωσιακή και κομψή, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένη.
Όσο για τον μελαχρινό κύριο που είναι μαζί της στην παραλία; Μην μπερδευτείτε γιατί ΔΕΝ είναι ο Ματέο!!!
O Γιώργος Λιάγκας όταν είδε τις φωτογραφίες της συμμαθήτριας του, είπε πως είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και είναι τυχερός ο Ματέο που την χαίρεται...

Related

PROINO MOU 1551866385883535086

Follow us


item