News-Piper

Ο «Καραϊσκάκης» της Χρυσής Αυγής είναι παντρεμένος με αλλοδαπή!

Ισχυρίστηκαν προεκλογικά και μετεκλογικά πως δεν είναι νεοναζιστές ενώ μέλος της είχε βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με το χαμόγελο στα χε...


Ισχυρίστηκαν προεκλογικά και μετεκλογικά πως δεν είναι νεοναζιστές ενώ μέλος της είχε βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με το χαμόγελο στα χείλη στο κολαστήριο του Νταχάου.
Ο λόγος για την Χρυσή Αυγή, βασικό σύνθημα της οποίας είναι «Να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους ξένους».
Παρ’ ότι λοιπόν είναι κατά των ξένων και παρά το ότι θεωρούν πως κανένας μετανάστης δεν είναι νόμιμος, αφού όλοι όπως ισχυρίζονται μπήκαν παράνομα στην χώρα μας, μέλος της παντρεύτηκε και τις φορές αλλοδαπές!
Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, το παρουσιαστικό του οποίου απασχόλησε τα media καθώς θυμίζει τον Καραϊσκάκη, είναι παντρεμένος  δύο φορές. Η πρώτη του γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν Αγγλίδα ενώ η δεύτερη από το Μεξικό.

Ο Κ.Μπαρμπαρούσης είναι άνεργος ηλεκτρολόγος, 32 ετών ασχολείται με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Ο πατέρας του ήταν μέλος της ΕΠΕΝ. 

Σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, που του έδωσε το παρατσούκλι ''Καραϊσκάκης''.
Όπως είπε «έτυχε να μοιάζω με τον Καραϊσκάκη. Είμαι οικογενειάρχης. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση σε καμιά περίπτωση. Εμείς δεν μπορούμε να τους φτάσουμε ούτε στο μικρό δαχτυλάκι αυτούς τους ανθρώπους».

Ο νέος βουλευτής τονίζει πως μπήκε στην πολιτική επειδή αγαπάει την Ελλάδα. «Θα θελα να ασχοληθώ με αγροτική θέματα. Να μην έχουμε κρεμμύδια από τον Καναδά και πατάτες από την Αίγυπτο. Αγαπούσα από μικρός την Ελλάδα και ήθελα να την βλέπω να είναι πάντα πρώτη».
Πηγή: HELLAS-ORTHODOXY

Related

politic 4124346152251121099

Follow us


item