News-Piper

Βιβή Τσιάμη: Η μούσα του ήρωα της πόλης εξομολογείται

Ηταν ο ήρωας της Πόλης... Ο άνθρωπος που έστειλε στα ουράνια τους φίλους του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) με το νικητήριο καλάθι στον τελικό με...

Ηταν ο ήρωας της Πόλης... Ο άνθρωπος που έστειλε στα ουράνια τους φίλους του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) με το νικητήριο καλάθι στον τελικό με την ΤΣΣΚΑ. Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο παίκτης των ειδικών αποστολών και των μεγάλων παιχνιδιών, πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του σε ένα τρελό πανηγύρι με το άκουσμα της κόρνας της λήξης.


Εκείνος, δικαιωμένος και μεθυσμένος από το νέκταρ της τεράστιας επιτυχίας έκλαιγε σαν μικρό παιδί, αλλά το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στην εξέδρα. Εκεί βρισκόταν η μούσα του, η σύντροφος της ζωής του, η γυναίκα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του στις ευχάριστες και τις δύσκολες στιγμές. Το πανέμορφο μοντέλο Βιβή Τσιάμη δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον θρίαμβο της Κωνσταντινούπολης και ένιωσε δικαιωμένη για τον σύντροφό της. 

Η «Espresso» βρήκε την πανέμορφη Βιβή που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το όνειρο που έζησε στην Πόλη, αλλά και από τη θρυλική υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στα τρομερά μωρά του Ιβκοβιτς. Στο μυαλό της φυσικά ήταν συνεχώς η τελευταία φάση του τελικού, το καλάθι του Γιώργου και φυσικά το μεγάλο «ερυθρόλευκο» πάρτι αγκαλιά με την «κούπα». 

Η ίδια δηλώνει πρώτα απ’ όλα υπερήφανη ως Ελληνίδα που το Ευρωπαϊκό παρέμεινε στη χώρα μας, ενώ χαρακτήρισε «όνειρο ζωής» για τον Ολυμπιακό αυτό το τρόπαιο που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. «Και για τους παίκτες, γιατί ήταν ανάσα για τα παιδιά αφού μπροστά τους έχουν και το πρωτάθλημα που είναι εξίσου σημαντικό για εκείνους, αλλά και για τους φιλάθλους, που ήθελαν πολύ αυτή τη μεγάλη νίκη και την περίμεναν καιρό».

- Προτού ξεκινήσει ο αγώνας περίμενες αυτό που έγινε;Το πιστεύαμε όλοι τόσο πολύ μέσα μας, δώσαμε τόση θετική ενέργεια, τόσες ευχές, που έγινε το θαύμα! Τα παιδιά της ομάδας έχουν
ν ψυχή και σου μεταδίδουν αυτή τη θετική ενέργεια. Απέδειξαν ότι έχουν και τη δύναμη και τα κότσια να κερδίσουν μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΤΣΣΚΑ!

- Πώς αισθάνθηκες όταν ο Γιώργος έβαλε το νικητήριο καλάθι;Προτού αρχίσει ο αγώνας, ο Γιώργος έριξε μια ματιά στην εξέδρα και αντικρίστηκαν οι ματιές μας. Του έκανα νόημα «πάμε δυνατά, όλα ΟΚ» και ότι το παιχνίδι είναι δικό του. Του είχα στείλει και μηνύματα στο κινητό όπως «κάνε μας περήφανους», «βάλε τα δυνατά σου, είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε», «η ψυχή των φιλάθλων είναι μαζί σου, άσχετα με το αποτέλεσμα». Οταν έβαλε το καλάθι ήταν σαν να έβλεπα μια ταινία σε slow motion. Βλέπω την μπάλα να φεύγει και αναρωτιόμουν «θα μπει ή δεν θα μπει;» Μπαίνει και εκεί τελείωσαν όλα! Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου είχα βρεθεί στο παρκέ. Δεν θυμάμαι πώς! Η συγκίνηση και η υπερηφάνεια μεγάλη και τα δάκρυα πολλά...

- Τι σου είπε μετά τον αγώνα;Δεν μπορούσε να μιλήσει. Ηταν πολύ συγκινημένος. Δεν το είχε συνειδητοποιήσει ακόμη. Μόλις τελείωσε ο αγώνας μού έστειλε τα φιλιά του από το παρκέ. 

- Τι έγινε στα αποδυτήρια;Ολοι οι παίκτες ένα κουβάρι να φωνάζουν συνθήματα συνέχεια. Στιγμές καταπληκτικές... Ο Γιώργος είχε τέτοια ένταση και ένιωθε τόση δικαίωση, που έκλαιγε για περίπου είκοσι λεπτά. Τους πήρε πολύ χρόνο για να τον συνεφέρουν. Αυτά μου τα είπαν οι συμπαίκτες του.

- Εκείνος τι σου είπε;Ηταν όνειρο ζωής για τον Γιώργο. Εχει πονέσει πραγματικά για να καταφέρει η ομάδα να πάρει το Ευρωπαϊκό. Μου είπε «το περίμενα πώς και πώς» και «δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έγινε». Κατευθείαν συγκινήθηκε και δάκρυσε. Από τη συγκίνηση που τον είχε κυριεύσει δεν μπορούσε να μιλήσει... Πάντως, όταν άρχισε να αντιλαμβάνεται τι είχε συμβεί, είπε ότι πρέπει τώρα όλοι
 να είναι συγκρατημένοι και συγκροτημένοι για να καταφέρουν και τον δεύτερο στόχο τους, που είναι το πρωτάθλημα.

- Σε συνέντευξη που έδωσε είπε ότι του το χρωστούσε ο Θεός...Με τον Γιώργο έχουμε περάσει πολύ όμορφα, αλλά στα επαγγελματικά του περάσαμε και πολύ δύσκολα. Μια χρονιά είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και αυτό τον πήγε πίσω. Προφανώς, με την επιστροφή στην Ελλάδα, το να παίζεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και να παίρνεις το Ευρωπαϊκό είναι δώρο Θεού. Και όταν παίρνεις την ευθύνη του τελευταίου σουτ και τα καταφέρνεις, ε, τότε ναι, είναι δώρο Θεού! 

- Πώς ένιωσες στην υποδοχή;Αποθέωση, πυροτεχνήματα, δάκρυα, λουλούδια, κύπελλα, φωτογραφίες. Ημουν μέχρι κάποιο σημείο μαζί του, αλλά μετά έφυγα γιατί τέτοιες στιγμές είναι μόνο δικές τους δεν έχουν να κάνουν με εμάς.

- Τι είναι ο Γιώργος για σένα;Αυτή τη στιγμή, μια σχέση έτσι όπως θα έπρεπε να είναι εδώ και καιρό. Δεν έχει σημασία τι θα γίνει ή πώς ακριβώς είμαστε. Σημασία έχουν τα συναισθήματα που έχουμε ο ένας για τον άλλον και ό,τι και να γίνει, δεν θα αλλάξουν ποτέ. Εχουμε περάσει σε ένα επίπεδο που αγαπάμε τόσο πολύ ο ένας τον άλλον, που αυτό τα λέει όλα...

Related

sport 6705647910144474942

Follow us


item