News-Piper

Δείτε τι φόρεσαν οι stars στην έκθεση μόδας του Louis Vitton

​Στην κατεξοχήν πόλη του φωτός , το Παρίσι πραγματοποιήθηκε μια έκθεση αφιερωμένη στον Louis Vitton. Από την έκθεση πέρασε όλο το star syst...


​Στην κατεξοχήν πόλη του φωτός , το Παρίσι πραγματοποιήθηκε μια έκθεση αφιερωμένη στον Louis Vitton.
Από την έκθεση πέρασε όλο το star system του Hollywood.
Σχεδιαστές, μοντέλα, ηθοποιοί  παίρνουν την καλύτερη τους πόζα και φωτογραφίζονται , ενώ πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί  στην είσοδο του μουσείου και ελπίζει σε ένα αυτόγραφο  ή μια φωτογραφία.


Το πάρτι με το οποίο ξεκίνησε η έκθεση διοργάνωσε το πρόσωπο της βραδιάς, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου τα τελευταία 15 χρόνια,  Marc Jacobs . Υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με ένα φούξια πόλο μακρύ φόρεμα και ένα ζευγάρι παπούτσια τύπου Louis XIV.
Την παράσταση έκλεψαν οι  Gwyneth Paltrow με μαύρο κοστούμι και ασημένια στέκα, Sarah Jessica Parker με μάξι φόρεμα, Kristen Stewart με σαγηνευτικό βλέμμα, Katrin Denueve με Charlotte Gainsbourg μεγάλες θαυμάστρις του Marc Jacobs και Natalia Vodianova με λεοπαρ φόρεμα!
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο μουσείο μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου και αντανακλά την ιστορία των δύο σημαντικών προσωπικοτήτων: Louis Vitton και Marc Jacobs, που έχει συνεισφέρει σημαντικά στον χώρο της μόδας. H έκθεση φιλοξενείται σε δύο ορόφους του μουσείου, ένας όροφος για κάθε σχεδιαστή.​
Πηγή: περιοδικό Hello

Related

MAGAZINES 2036337855568665284

Follow us


item