News-Piper

O Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τα μάτια μιας θαυμάστριας

"Δημήτρης Ουγγαρέζος...οι παρέες γράφουν ιστορία.... Είπα να κάνω ένα διάλλειμα από αγαπημένους καλλιτέχνες και να γράψω δυο λόγια γι...

"Δημήτρης Ουγγαρέζος...οι παρέες γράφουν ιστορία....

Είπα να κάνω ένα διάλλειμα από αγαπημένους καλλιτέχνες και να γράψω δυο λόγια για τον αγαπημένο μου παρουσιαστή της νεότερης γενιάς ... Δημήτρης Ουγγαρέζος ... Ετών 32 , με πανεπιστημιακές σπουδές , ήθος κι αξιοπρέπεια ... Κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια να αποτελεί τον πιο ελπιδοφόρο ''νέο'' της ελληνικής τηλεόρασης και μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό ! 


Πρόσχαρος όταν πρέπει , σοβαρός εκεί που πρέπει , αυθόρμητος , ετοιμόλογος , χιουμορίστας και με το θάρρος της γνώμης του ... Χαρακτηριστικά που τείνουν να σπανίζουν στις μέρες μας όχι μόνο τηλεοπτικά , αλλά και στην πραγματική ζωή . Ένα νέο παιδί που έχει όρεξη να κυνηγήσει την επαγγελματκή άνοδο και καταξίωση , χωρίς όμως να "πατά επί πτωμάτων" . Είναι ο βασικός λόγος που παρακολουθώ το "ΠΡΩΙΝΟ ΜΟΥ" , γιατί μ'εχει κερδίσει με τις απόψεις του και τη στάση ζωής που εκφράζει . Σε μία κοινωνία βυθισμένη στην κρίση και των αξιών συν τοις άλλοις είναι τόσο παρήγορο να βλέπουμε γύρω μας νέους ανθρώπους που ξέρουν ν'αναγνωρίζουν τα σημαντικά της ζωής και να πορεύονται έχοντας ως βάση αξίες και διδάγματα που μας κληροδότησαν ορθώς οι γονείς μας .

Φέτος το Mega εμπιστεύτηκε στο Δημήτρη ένα φρέσκο , νεανικό τηλεπαιχνίδι και νομίζω ότι αυτό είναι το πρώτο του σκαλί για την προσωπική του ανέλιξη . Όχι πια ως "δεύτερο όνομα" αλλά ως βασικός παρουσιαστής . Το Σάββατο βράδυ παρακολούθησα το "φιλανθρωπικό επεισόδιο " του Minute to win . Καλεσμένοι η  Βάσω Λασκαράκη , ο Κωνσταντίνος Λάγκος κι ο Ορφέας Παπαδόπουλος . Το απόλαυσα με την ψυχή μου , απροβλημάτιστα και χαλαρά . Κατάφερε όλο το παρεάκι να με κάνει να γελάσω και να ξεφύγω απ'τις σκοτούρες της καθημερινότητας με τέτοια ευκολία , που θέλω να μου συμβαίνει συχνότερα . Αυτό φυσικά οφείλεται κατά κύριο λόγο στο Δημήτρη που ήταν φιλικός , άνετος , επικοινωνιακός κι απόλυτα φυσικός κι ανθρώπινος , Εύγε νέε μου !

Σε πρόσφατη συνέντευξή  του ανέφερε τη σχέση του με την πίστη στο Χριστό κι ότι συχνά τις Κυριακές πηγαίνει ατην Εκκλήσία ... Όταν διάβασα αυτό το σημείο , αιτιολόγησα καθαρά πια το από που πηγάζουν οι πτυχές εκείνες του χαρακτήρα του που μ'εχουν γοητεύσει για την καθαρότητα τους και η ηθική του ... Μακάρι αυτές του τις  πτυχές να διακρίνετε κι εσείς αγαπημένοι αναγνώστες , πέρα και πίσω από την εικόνα !
Του εύχομαι να είναι πάντα καλά , γερός και δυνατός και στη ζωή του να του έρθουν όλα όπως αυτός ποθεί !
Και μας εύχομαι να βγαίνουν συχνότερα στο προσκήνιο τέτοιας ποιότητας άνθρωποι !"

Πηνελόπη Μανέτα

Related

blog fans 5706237060672187671

Follow us


item