News-Piper

Έλενα Παπαβασιλείου-Πασχάλης Διαμαντίδης: Oι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους

Σας το είχαμε πει: η Έλενα Παπαβασιλείου και ο εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης είναι ζευγάρι! Τώρα έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες να επιβεβα...

Σας το είχαμε πει: η Έλενα Παπαβασιλείου και ο εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης είναι ζευγάρι! Τώρα έρχονται οι πρώτες φωτογραφίες να επιβεβαιώσουν το new love in town!

H παρουσιάστρια, που το περσινό καλοκαίρι άραζε ερωτευμένη στις παραλίες με τον επιχειρηματία Αλιόσα Γκρίσιν και ο εφοπλιστής, ο οποίος συζητήθηκε πολλάκις για την 2 ετών σχέση του με την Εύα Καΐλή, γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων, ενώ η πρώτη τους κοινή δημόσια έξοδος ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Αν και το ζευγάρι αποφεύγει τα φλας και να μιλάει για τα προσωπικά του, δεν κατάφερε να «ξεφύγει» από τον φωτογραφικό φακό, που το απαθανάτισε τις ημέρες του Πάσχα στην Κάρυστο.

Έλενα και Πασχάλης, που φαίνεται ότι βρήκαν ξανά τον έρωτα μετά τους χωρισμούς τους, βρέθηκαν στην όμορφη πόλη της Εύβοιας όπου ο εφοπλιστής διαθέτει σπίτι και βγήκαν τις βόλτες τους παρέα με φίλους.

Το «πιπεράτο» εκτός του νέου έρωτα;
Ο Πασχάλης διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρώην της Έλενας!

Πηγή: Περιοδικό «Οκ!»

Related

gossip 3428728512758090518

Follow us


item