News-Piper

Καλλιτέχνες εναντίον σταρ του NBA στο ΟΑΚΑ

Ένας «λαμπερός» αγώνας μπάσκετ κατά της εμπορίας ανθρώπων και της σύγχρονης δουλείας γίνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ! Βετεράνοι  Έλληνες αθλητές κ...


Ένας «λαμπερός» αγώνας μπάσκετ κατά της εμπορίας ανθρώπων και της σύγχρονης δουλείας γίνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ!

Βετεράνοι Έλληνες αθλητές και πρωταθλητές, καλλιτέχνες, ηθοποιοί και σταρ του NBA θα παίξουν μπάλα με στόχο να ενημερωθούν οι νέοι για το trafficking.

Nίκος ΑναδιώτηςΠάνος ΒλάχοςΜάνος ΙωάννουΤόμας Πρωτόπαπας και Αποστόλης Τότσικας (που πρωταγωνιστούν σε σειρές του Mega) θα βρεθούν μαζί με τους Ευθύμη Ρετζιά,Φραγκίσκο ΑλβέρτηΝίκο ΦιλίππουΒούλα ΠατουλίδουΆσλεϊ ΡόμπινσονΤρέισι Μάρεϊ καιΠέτζα Στογιάκοβιτς, ενημερώνοντας παράλληλα 10.000 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων.

Καλλιτέχνες και αθλητές θα παίξουν μπάλα  δίνοντας το μήνυμα ότι είμαστε ένας κρίκος στην αλυσίδα της ανθρώπινης δουλείας και ότι εμείς πρέπει να σπάσουμε την αλυσίδα της εμπορίας ανθρώπων.

Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια και διοργανώνεται με την υποστήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και της Unicef. 

Related

sport 4632887651231726812

Follow us


item