News-Piper

'Αγγελος Ανδρεάτος: H παρουσίαση δίσκου του στην Θεσσαλονίκη

Το "crystal life" της Θεσσαλονίκης φιλοξένησε πρίν από λίγες μέρες τον Άγγελο Ανδρεάτο, για να παρουσιάσει την τελευταία του δισκο...

Το "crystal life" της Θεσσαλονίκης φιλοξένησε πρίν από λίγες μέρες τον Άγγελο Ανδρεάτο, για να παρουσιάσει την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, με γενικό τίτλο «άπιαστο όνειρο», με την υποστήριξη του «ΟΛΑ 91,4» .

To κοινό της συμπρωτεύουσας υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τον νεαρό καλλιτέχνη, ενώ δεν σταμάτησε να τραγουδά και να διασκεδάζει με τις επιτυχίες: ομολογουμένως, άπιαστο όνειρο, να μ'αγαπάς τώρα, μόλις την πάτησα κ.α που ξεχώρισαν μέσα από το album.






Την βραδιά παρουσίασε ο Τάσος Λεοντιάδης, ενώ το παρόν έδωσαν: ο υπεύθυνος προγράμματος του "όλα 91,4" Νίκος Μυλωνάς, ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαγδαληνός, ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας, η hair stylist 'Αννα Καλιορίδου, ο παραγωγός του δίσκου Teo Tzima, ο Χρήστος Καλτσάς από το "thesout.gr", ο ηθοποιός Δημήτρης Μπέρης, ο Φόρις Σωτηρέλης από το "ράδιο ένα", καθώς και πολλοί άλλοι καλοί φίλοι και στενοί συνεργάτες του γνωστού ερμηνευτή, όπως είναι ο Σωτήρης Καραμπέτσος.
Ο Άγγελος Ανδρεάτος, γεμάτος από την επιτυχημένη του εμφάνιση, ευχαρίστησε δημόσια όλους όσους παραβρέθηκαν, τους δημιουργούς Εύη Δρούτσα, Teo Tzima, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, Σαράντη Αλιβιζάτο και Θανάση Γκαραβέλα, που αποτελούν τους συντελεστές του δίσκου, καθώς και όλα τα ραδιόφωνα της πόλης, που τον στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια.
Στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, εντάσσονται μία σύντομη περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ ήδη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για μία συνεργασία-έκπληξη!




Related

music 2790053470382613834

Follow us


item