News-Piper

Τόνια Σωτηροπούλου: τι λέει για την γνωριμία της με τον Daniel Craig;

« Μόλις έμαθα για τον ρόλο, σταμάτησα να βλέπω και να ακούω από την έκπληξη », εξομολογείται η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ελληνίδα ηθοποιός που θ...

«Μόλις έμαθα για τον ρόλο, σταμάτησα να βλέπω και να ακούω από την έκπληξη», εξομολογείται η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ελληνίδα ηθοποιός που θα είναι το νέο κορίτσι του James Bond!

H εντυπωσιακή μελαχρινή θα βγει στους κινηματογράφους με το «Skyfall», την νέα ταινία του «007», που θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Νοέμβριο.

«Είχα πάει σε μία οντισιόν για την ίδια ταινία το καλοκαίρι και δεν με προτίμησαν. Μου είπαν, όμως, ότι αν προκύψει κάποιος ρόλος που θα μπορούσα να κάνω θα με ειδοποιούσαν, όπως και έγινε», περιγράφει η 24χρονη ηθοποιός και αποδεικνύει πως όταν κυνηγάς τα όνειρά σου μπορείς να τα καταφέρεις.

Η Τόνια θα υποδυθεί την ερωμένη του Daniel Craig και θα είναι εκείνη που σε κάποια φάση της ταινίας θα τον φυγαδεύσει. «Είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω για πέντε λεπτά. Είναι εξαιρετικός, γλυκός, χαλαρός, πολύ συνεργάσιμος και χαμηλών τόνων. Είναι… φυσιολογικός άνθρωπος», λέει για την γνωριμία της με τον γνωστό ηθοποιό.

«Τα γυρίσματα θα γίνουν στην Τουρκία, στις 20 Απριλίου. Για μία εβδομάδα θα είμαι εκεί. Μου είπαν σε ποιο μέρος το οποίο δεν θα είναι η Κωνσταντινούπολη, αλλά δεν το θυμάμαι τώρα γιατί δεν το συγκράτησα από την έκπληξη», συνεχίζει.

Όπως τονίζει η Τόνια, πρόκειται για την μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε μέχρι τώρα
«Δεν ελπίζω σε κάτι από εδώ και πέρα. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει. Εγώ θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θέλω μόνο να νιώσω αυτή τη στιγμή και μετά βλέπουμε», λέει και τονίζει πως η ομορφιά μπορεί να ανοίγει πόρτες, αλλά είναι ικανή και να τις κλείσει… 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Related

hollywood 2872919183838864969

Follow us


item