News-Piper

Χριστίνα Πολίτη: Μιλάει για την φιλία της με την Άννα Βίσση

Η Χριστίνα Πολίτη και η Άννα Βίσση είναι φίλες αρκετά χρόνια. Μάλιστα, επισφράγισαν την φιλία τους με μια κουμπαριά, αφού η τραγουδίστρια έ...

Η Χριστίνα Πολίτη και η Άννα Βίσση είναι φίλες αρκετά χρόνια.
Μάλιστα, επισφράγισαν την φιλία τους με μια κουμπαριά, αφού η τραγουδίστρια έχει βαφτίσει το παιδί της κοσμικογράφου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν τη δεκαετία του '90 όταν η Χριστίνα είχε πάει στο σπίτι της Άννας και του Νίκου Καρβέλα ως φίλη του διακοσμητή τους. Όπως αναφέρει η Χριστίνα αυτό είναι κάτι που δεν θυμάται η Άννα. Μετά ξανασυναντήθηκαν μέσω κοινών γνωστών και ... έδεσαν. «Όταν την πρωτοείδα στην πίστα έπαθα εγκεφαλικό, η Άννα είναι ένας άνθρωπος που με κέρδισε με το χαρακτήρα της. Δεν είναι δήθεν , δεν είναι ψεύτικη, έχει ωραία ατμόσφαιρα και μια περίεργη σοφία. Παράλληλα έχει και μια περίεργη αφέλεια», δήλωσε στο περιοδικό Glam και συνέχισε:
«Είναι δύσκολο για μένα ν' αγαπήσω μια γυναίκα φίλη. Δεν μιλάω για μωρά, μανικιούρ , πλαστικές και χαζογκομενικά. Η Άννα είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι σταρούμπα, μη ανταγωνιστική, καλοσυνάτη. Εφόσον, έχει βαφτίσει και το παιδί μου είναι καταχωρισμένη στο μυαλό μου ως συγγενής μου».

gossip-tv

Related

gossip 5836089348589849672

Follow us


item