News-Piper

Ντύνεται νυφούλα η Χριστίνα Δημητρίου

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασιών βρίσκεται η Χριστίνα Δημητρίου. Η όμορφη παρουσιάστρια της LTV θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και όπω...

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασιών βρίσκεται η Χριστίνα Δημητρίου. Η όμορφη παρουσιάστρια της LTV θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και όπως μαθαίνουμε, η ελληνική showbiz έχει ήδη ετοιμάσει βαλίτσες για τη Μεγαλόνησο προκειμένου να δώσουν το παρών στον γάμο της χρονιάς. 

Η αδελφή της Στέλλας Δημητρίου -και εξίσου δημοφιλής- ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου επισφραγίζοντας τον έρωτά της με τον καλό της Χάρη Μιχαήλ και όπως είναι φυσικό, αυτό αποτελεί ένα από τα κοσμικά γεγονότα της Κύπρου.


 
Το showbiz.com.cy αποκαλύπτει το προσκλητήριο του γάμου της, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαΐου στις 4.30. Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στην παλιά Λευκωσία. 

Η δημοφιλής παρουσιάστρια πήρε τη μεγάλη απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της Χάρη Μιχαήλ και μάλιστα έχει επιμεληθεί όλες τις λεπτομέρειες τόσο του γάμου όσο και της δεξίωσης που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Hilton».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από επτά χρόνια μέσω κοινών γνωστών στην Κύπρο. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε έντονη χημεία μεταξύ τους. Εκείνος εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά της και εκείνη από τον χαρακτήρα του και το χιούμορ του. 

«Είχαμε βγει για φαγητό και κάποια στιγμή έβγαλε ένα δαχτυλίδι από την τσέπη του και μου είπε “θέλω να σε αρραβωνιαστώ”. Ενιωσα πολύ όμορφα, γιατί τον αγαπάω πολύ αυτόν τον άνθρωπο και θέλω να είμαστε για πάντα μαζί. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το επόμενο καλοκαίρι» είχε δηλώσει η ίδια στην «Espresso» και όπως φαίνεται, αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα ακόμα νωρίτερα.

Related

showbiz 2692380227076089723

Follow us


item