News-Piper

Συντετριμμένη η Πέγκυ Ζήνα στην κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου

​ Απαρηγόρητη ήταν η Πέγκυ Ζήνα στην κηδεία του Δημήτρης Μητροπάνου. Όπως είπε και η ίδια έχασε έναν άνθρωπο της οικογένειάς της και το τελ...


Απαρηγόρητη ήταν η Πέγκυ Ζήνα στην κηδεία του Δημήτρης Μητροπάνου. Όπως είπε και η ίδια έχασε έναν άνθρωπο της οικογένειάς της και το τελευταίο αντίο βγήκε μέσα από λυγμούς και πόνο.


Τα μαύρα γυαλιά που φορούσε δεν μπορούσαν να κρύψουν τον αβάσταχτο πόνο της. Δίπλα της ο σύζυγός της Γ. Λύρας να της κρατά το χέρι, να τη στηρίζει, να την παρηγορεί.

Στην ίδια κατάσταση και ο Πασχάλης Τερζής. Ο Δημήτρης Μητροπάνος σε μια συνέντευξή του είχε πει ότι ήταν ο μοναδικός του φίλος από τον χώρο του τραγουδιού και οι δυο τους μοιράζονταν έναν σπάνιο δεσμό.

«Τώρα τα μονοπάτια της μουσικής θα είναι πολύ λιγότερα χωρίς το Δημήτρη», σιγοψιθύρισε, καθώς πήγαινε να αποχαιρετίσει τον… αδελφό του.

Κι εκεί ανάμεσα στους φίλους και τους συνεργάτες πλήθος νέου κόσμου, με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο χέρι να πηγαίνουν με δάκρυα στα μάτια για να συνοδεύσουν τον Δημήτρη Μητροπάνο στο τελευταίο του ζεϊμπέκικο.



Related

DEATHS 454292300719201771

Follow us


item