News-Piper

Ήβη Αδάμου: τι λέει για το ενδεχόμενο να μην πάει στο Μπακού;

Αισιόδοξη ότι το «La La Love» θα ταξιδέψει τον Μάιο στο Μπακού και, μάλιστα, θα έχει καλή πορεία στην Eurovision εμφανίζεται η Ήβη Αδάμου, μ...

Αισιόδοξη ότι το «La La Love» θα ταξιδέψει τον Μάιο στο Μπακού και, μάλιστα, θα έχει καλή πορεία στην Eurovision εμφανίζεται η Ήβη Αδάμου, με αφορμή τον χαμό που έχει ξεσπάσει καθώς η κυπριακή Βουλή δεν έχει «ξεπαγώσει» τα απαραίτητα κονδύλια!

«Όποιες δυσκολίες κι αν προκύπτουν είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά. Είμαι αισιόδοξη ότι όχι μόνο θα είμαστε στο Μπακού αλλά θα έχουμε και μια καλή πορεία», έγραψε η νεαρή τραγουδίστρια στο Facebook και το Twitter της, καθησυχάζοντας τους δεκάδες θαυμαστές της και τους απανταχού φίλους της Eurovision.
Ο προϋπολογισμός του ΡΙΚ δεν έχει πάρει το «πράσινο φως» από την κυπριακή Βουλή, όπως συμβαίνει και με τα χρήματα για την κυπριακή αποστολή στο Αζερμπαϊτζάν.

Νωρίτερα σήμερα, η Ήβη έγραψε στο Ίντερνετ πως νεότερα θα υπάρχουν την Παρασκευή, οπότε… αναμένουμε και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά! 
Εξάλλου, το «La La Love» θεωρείται από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του 57ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Από την πλευρά της, η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας τόνισε πως δεν υπάρχει το ενδεχόμενο αποχώρησης, προσθέτοντας πως όλες οι διαδικασίες συνεχίζονται κανονικά

star

Related

EUROVISION 5090342054144554016

Follow us


item