News-Piper

Θλίψη στην κηδεία της Γιάννας Χατζημιχάλη

Θρήνος στην ελληνική showbiz! Η κούκλα της πασαρέλας, το γελαστό κορίτσι του μόντελινγκ, η Γιάννα Χατζημιχάλη έφυγε για το μεγάλο ταξίδι......


Θρήνος στην ελληνική showbiz! Η κούκλα της πασαρέλας, το γελαστό κορίτσι του μόντελινγκ, η Γιάννα Χατζημιχάλη έφυγε για το μεγάλο ταξίδι... Το πανέμορφο μανεκέν που δεν είχε καλά-καλά συμπληρώσει τα τριάντα της χρόνια λύγισε στις 3.30 τα ξημερώματα της Τρίτης  στο νοσοκομείο «Αγιοι Ανάργυροι» στην Κάτω Κηφισιά.

Εδωσε πολύ μεγάλη μάχη για να νικήσει τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς λύγισε. «Χάσαμε μια πριγκίπισσα...» δήλωσε με σπαραγμό στην «Espresso» ο αδελφός της Κωνσταντίνος Χατζημιχάλης που μαζί με τους γονείς της ήταν οι άνθρωποι που σήκωσαν μαζί της τον σταυρό του μαρτυρίου. Η Γιάννα ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων και γι' αυτό τον λόγο λίγοι ήταν εκείνοι που γνώριζαν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της. Ολα ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο χρόνια όταν πληροφορήθηκε ότι ο καρκίνος την είχε χτυπήσει στο ενδομήτριο. 

Προτίμησε να μην κοινοποιήσει το πρόβλημά της, παρά μόνο στους πολύ δικούς της ανθρώπους και γι' αυτό η είδηση του θανάτου της προκάλεσε σοκ σε πολλούς. Ηταν ένα πλάσμα υπερήφανο και δεν ήθελε τη συμπόνια κανενός. Μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, ακολουθούσε πιστά τις θεραπείες που της έδιναν οι γιατροί της και πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα μέχρι την τελευταία στιγμή. Ηθελε να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.


Την Τετάρτη συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στα Κάτω Πετράλωνα για την νεκρώσιμη ακολουθία και την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία στο Γ' νεκροταφείο.
Συντετριμμένοι οι δικοί της άνθρωποι αποχαιρέτησαν το χαμογελαστό και πρόσχαρο κορίτσι. Η οικογένειά της δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Το τελευταίο είπαν στην άτυχη Γιάννα και πολλοί φίλοι της αλλά και απλοί συνάδελφοι από το χώρο του μόντελινγκ.

Related

DEATHS 6576647891022837601

Follow us


item