News-Piper

Επιτυχής η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μάριος Λώλος

​ Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστ...


Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος Μάριος Λώλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου την Πέμπτη στο Σύνταγμα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι: «Ο ασθενής κ. Λώλος εισήχθη σήμερα 6/4/2012 στο νοσοκομείο Υγεία με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαρχανοειδή αιμορραγία. Ο κ. Λώλος είχε πλήρη επικοινωνία κατά την άφιξή του, υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση κατά την οποία αποκαταστάθηκε το κάταγμα του κρανίου. Ο ασθενής ανένηψε ομαλώς και παρακολουθείται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας».


Ο Μ. Λώλος εισήχθη σήμερα σε ιδιωτικό νοσοκομείο με εμπιεστικό κάταγμα κρανίου, θλάσεις εγκεφάλου και τραυματική υπαραχνοειδή αιμορραγία.

Υπενθυμίζεται ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζήτησε τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο Μάριος Λώλος. Παρουσία εισαγγελέα θα διεξαχθεί για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διέταξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

star

Related

news 6990755057077095232

Follow us


item