News-Piper

Βάφτισε την πριγκίπισσά του ο Πάνος Καλίδης

Ο Πάνος Καλίδης και η σύζυγός του Λεάννα βάφτισαν την «πριγκίπισσά» τους. Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε το Σάββατο το απόγευμα στον Ιερ...

Ο Πάνος Καλίδης και η σύζυγός του Λεάννα βάφτισαν την «πριγκίπισσά» τους. Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε το Σάββατο το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα και εκεί ήταν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. 


Η μικρή, που είναι δεκατεσσάρων μηνών, πήρε το όνομα Νίνα αφού έτσι λέγεται η μητέρα του τραγουδιστή. Νονοί ήταν ο μάνατζερ του Πάνου Καλίδη, Γιάννης Βατμανίδης, και η σύζυγός του Κατερίνα. Και μπορεί η νεοφώτιστη όταν κάνει μπάνιο να το απολαμβάνει, όπως δήλωσε ο τραγουδιστής, όμως στη βάπτιση δεν σταμάτησε στιγμή να κλαίει. 

«Η Νίνα έκλαψε πολύ και μόνο όταν την κράτησε ο Πάνος σταμάτησε, αλλά τον κατούρησε δύο φορές. Στην κολυμβήθρα έκλαψε πάρα πολύ. Στο σπίτι πάντως όταν την κάνουμε μπάνιο τής αρέσει πολύ. Δεν περιμέναμε να κλάψει τόσο» δήλωσε η σύζυγος του τραγουδιστή Λεάννα Καλίδη.

Η χαρά του ζευγαριού είναι διπλή αφού η Λεάννα είναι οκτώ μηνών έγκυος και περιμένει τη δεύτερη κορούλα. «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Οι κόρες έχουν άλλη επαφή με τους γονείς γενικότερα. Νομίζω ότι είναι πιο έξυπνα παιδιά και φυσικά έχουν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους». 

Το ζευγάρι είναι μαζί οκτώ χρόνια και μπορεί να μην έχει παντρευτεί ακόμη, όμως σκέφτεται να το κάνει κάποια στιγμή στο μέλλον. «Θέλω κάποια στιγμή να πάω στην εκκλησία, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η σχέση που έχω με τον Πάνο. Ζούμε ούτως ή άλλως σαν παντρεμένοι και απλώς ο γάμος είναι ένα μυστήριο που θα μας ενώσει ενώπιον Θεού» δήλωσε η ξανθιά καλλονή. 

Ανάμεσα στους τραγουδιστές που παρευρέθηκαν στη βάπτιση ήταν ο Θάνος Πετρέλης με τη Σοφία και τις δύο κόρες τους, η Στέλλα Καλή, η παρουσιάστρια Μαρία Φραγκάκη με τον σύζυγό της Νίκο Μάρκογλου και τον γιο τους. Φυσικά, παρευρέθηκαν και συνεργάτες του τραγουδιστή από τη δισκογραφική εταιρεία Spicy, ανάμεσά τους ο Γιώργος Σταμπόλης, και πολλοί ακόμη.



espresso

Related

showbiz 4829750495272672355

Follow us


item