News-Piper

Αντώνης Ρέμος: Προσκαλεί και υποδέχεται τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ο  Αντώνης Ρέμος  προσκαλεί  και υποδέχεται τον Τόλη Βοσκόπουλο για τις τελευταίες παραστάσεις τους. Μετά από ένα υπέροχο και άκρως επιτυχ...


Ο  Αντώνης Ρέμος  προσκαλεί  και υποδέχεται τον Τόλη Βοσκόπουλο για τις τελευταίες παραστάσεις τους.

Μετά από ένα υπέροχο και άκρως επιτυχημένο χειμώνα, ο Αντώνης Ρέμος υποδέχεται τον Τόλη Βοσκόπουλο στις τελευταίες παραστάσεις τους, την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 6,7 και 8 Απριλίου.
Μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν και μία ιδιαίτερη και δημιουργική συνεργασία, ρίχνει την αυλαία της το Σάββατο αλλά και την Κυριακή των Βαϊων.

Ο Αντώνης Ρέμος, μας έδωσε φέτος τον δίσκο της χρονιάς, ένα δίσκο γεμάτο επιτυχίες, τραγούδια που ο κόσμος αγάπησε και τραγούδησε μαζί του όλο τον χειμώνα, στις μοναδικές ζωντανές βραδιές στο Διογένης Studio.  Υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον ζωντανό μύθο Τόλη Βοσκόπουλο που με την μοναδικότητά του και την πολύτιμη ιστορία του, έδωσε το δικό του χρώμα στις βραδιές του χειμώνα που πέρασε.
Η συνεργασία κλείνει με τον καλύτερο τρόπο αφήνοντας μία γλυκιά γεύση και δυνατές αναμνήσεις.
Ο Αντώνης Ρέμος θα επανέλθει τον Ιούνιο στο Θάλασσα με μία νέα συνεργασία και δύο νέα τραγούδια επιτυχίες. 
Το τραγούδι «Εντάξει» featGoing Through, ήδη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία και το νέο τραγούδι «Τα χιλιόμετρα όλα» των Δημήτρη Κοντόπουλου και Νίκου Μωραϊτη, love theme της νέας ταινίας του Χρήστου Δήμα «Poker face» που θα βγει στους κινηματογράφους μέσα στον Μάϊο.

Related

music 7650033086555834416

Follow us


item