News-Piper

Πασίγνωστη τραγουδίστρια είναι λεσβία

​ Πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή της Jessie J φέρνει στο φως μια νέα βιογραφία της που ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει ότι η κριτής...


Πιπεράτες λεπτομέρειες για τη σεξουαλική ζωή της Jessie J φέρνει στο φως μια νέα βιογραφία της που ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει ότι η κριτής του «The Voice» είναι λεσβία και οι μάνατζέρ της της είπαν να δηλώσει αμφιφυλόφιλη για να είναι πιο αρεστή στους fans της.

Όπως αναφέρει το βιβλίο η Jessie κατάλαβε ότι είναι ομοφυλόφιλη στα 17 της, όμως συμφώνησε με τους μάνατζερ της και απέκρυψε την σεξουαλικότητά της.


Η συγγραφέας του βιβλίου «Jessie J: Ποιος γελάει τώρα», Chloe Govan υποστηρίζει ότι ο μόνος λόγος που συμφώνησε η τραγουδίστρια ήταν γιατί φοβήθηκε ότι θα έχανε το μεγάλο της συμβόλαιο με τη δισκογραφική της εταιρεία.

«Μπορεί η Jessie να έχει πάει με αγόρια, όμως είναι 100% ομοφυλόφιλη. Το είχε δηλώσει ανοιχτά και δεν το έκρυβε. Την συμβούλεψαν να μην το πει δημόσια γιατί πολλοί άνθρωποι από το περιβάλλον της θεώρησαν ότι το να είναι αμφιφυλόφιλη είναι πιο μοδάτο», γράφει η συγγραφέας.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα και τα μεγάλα αφεντικά της δισκογραφικής της εταιρείας πίστευαν ότι η σεξουαλική της ταυτότητα θα οδηγούσε στην απομόνωσή της, ζητώντας της να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να σώσει την εικόνα της.

«Υπάρχουν πολλοί ομοφοβικοί στον κόσμο και υπήρχαν φόβοι ότι θα καταστρεφόταν η καριέρα της», γράφει η Goven στο βιβλίο της.

Η ίδια η Jessie J πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι της αρέσει πολύ σαν γυναίκα η Rihanna.

«Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι είμαι αμφιφυλόφιλη. Ναι έχω πάει και με άνδρες και με γυναίκες. Ξεπεράστε το. Αν συναντήσω κάποιον και μου αρέσει δεν θα κοιτάξω αν είναι άνδρας ή γυναίκα»,είχε δηλώσει.

Το βιβλίο εκτός από την σεξουαλικότητά της, αναφέρεται και στην ασθένεια που την ταλαιπωρεί από όταν ήταν μικρή, ένα σύνδρομο που επιταχύνει τους χτύπους της καρδιάς τέσσερις φορές περισσότερο από το φυσιολογικό.

Αποκαλύπτει επίσης ότι στα 18 της υπέστη ένα εγκεφαλικό, το οποίο όμως δεν άφησε να επηρεάσει τη ζωή της, όπως επίσης και ότι στα μαθητικά της χρόνια είχε πέσει θύμα βίας από συμμαθητές της.
Η Jessie J πάλι απλά γελάει με όσα αναφέρει το βιβλίο και φυσικά με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα διαψεύδει.
"Χα, ευχαριστώ που για μια ακόμα φορά γράφετε βαρετά ψέματα. Νόμιζα ότι βγαίνω ακόμα με την Tinie. Ή όχι με ην Ellie G. Όχι, όχι με τον Mark Wright... μπλα, μπλα, μπλα", έγραψε στο Twitter της, δίνοντας έτσι την απάντησή της.


star

Related

hollywood 3375638453660041614

Follow us


item