News-Piper

Το...άγγιγμα της Έλενας Ακρίτα

Μα το …άγγιγμα του Μίδα έχει αυτή η Ελενα Ακρίτα θα αναρωτιέστε και η απάντηση είναι ναι, το έχει! Είτε σίριαλ φτιάχνει, είτε εκπομπές κάνει...

Μα το …άγγιγμα του Μίδα έχει αυτή η Ελενα Ακρίτα θα αναρωτιέστε και η απάντηση είναι ναι, το έχει! Είτε σίριαλ φτιάχνει, είτε εκπομπές κάνει, είτε βιβλία γράφει έχει την απόλυτη συνταγή της επιτυχίας που μεταφράζεται σε τρελά νούμερα και σε τρελές πωλήσεις! Τα… σπάει το συναρπαστικό βιβλίο της "Χτυποκάρδια στο θρανίο" που χτυπάει τη μια έκδοση μετά την άλλη κι εκείνη πολύ το χαίρεται! 


Για δύο λόγους: πρώτον γιατί ο κόσμος της δείχνει για άλλη μια φορά την απλόχερη αγάπη και εμπιστοσύνη του και δεύτερον γιατί παίρνει από κάπου λεφτά σε μια περίοδο που περιμένει ακόμα πάνω από το τηλέφωνο για να εισπράξει τα - πάρα πολλά – χρωστούμενα από τα "Μυστικά της Εδέμ". 

Τι κι αν έχει περάσει τόσος καιρός από το φινάλε της σαρωτικής σειράς που έφερε πολλά εκατομμύρια στο κανάλι; Εκείνη αλλά και πολλοί συντελεστές της δουλειάς είναι στην αναμονή με τα νεύρα τους … τεντωμένα!



TV Ζάπινγκ

Related

showbiz 1912739315747179715

Follow us


item