News-Piper

Άκης Τσοχατζόπουλος: Οδηγείται στις φυλακές

Το κατώφλι των φυλακών του Κορυδαλλού θα περάσει την Τρίτη ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος που με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή κα...


Το κατώφλι των φυλακών του Κορυδαλλού θα περάσει την Τρίτη ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος που με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.
Πέρασε το βράδυ της Δευτέρας στον 3ο όροφο της ΓΑΔΑ ενώ στο επισκεπτήριο που έγινε στον 13ο όροφο τον συνάντησε η γυναίκα του και ο γιός του.

Χθες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την 8ωρη απολογία του στον ανακριτή φαίνεται ότι δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις και αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση του με τις offshore εταιρείες.
Ο ίδιος φέρεται να απέδωσε τη σχέση του εξαδέλφου του Νίκου Ζήγρα με τις τρεις offshore σε σύμπτωση, ωστόσο οι απαντήσεις του αναφορικά με το πως κατέληξαν στα χέρια του πανάκριβα ακίνητα κρίθηκαν από τον εισαγγελέα και τον ανακριτή, ανεπαρκείς.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται πως δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις και στο θέμα του εμβάσματος των 3 εκατομμυρίων ευρώ, που έφτασαν σε λογαριασμός θείας της συζύγου του και εκταμιεύθηκαν την ίδια ημέρα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος είπε πως "ο,τι έκανε το έκανε για το καλό της Ελλάδας" και ζήτησε να καταθέσουν στον ανακριτή τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που έλαβαν τις αποφάσεις για τους TOR M1 και την αγορά των υποβρυχίων.

Related

news 3953886664091898706

Follow us


item