News-Piper

Ζευγάρι η Ναταλία Γερμανού με τον Σπύρο Χαριτάτο;

Μία από τις τελευταίες φήμες ήθελε τη Ναταλία Γερμανού και τον Σπύρο Χαριτάτο να είναι κάτι παραπάνω από δυο καλοί φίλοι. Τώρα, η κοινή φωτο...

Μία από τις τελευταίες φήμες ήθελε τη Ναταλία Γερμανού και τον Σπύρο Χαριτάτο να είναι κάτι παραπάνω από δυο καλοί φίλοι. Τώρα, η κοινή φωτογράφηση των δύο παρουσιαστών στο περιοδικό «ΟΚ» φυσικά «ανάβει» φωτιές... 

Οι δυο τους ποζάρουν κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ στη συνέντευξή της η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός υποστηρίζει πως αυτή την περίοδο είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, αλλά τονίζει πως με τον Σπύρο είναι μόνο φίλοι. 

«Αν έτρεχε κάτι ανάμεσα μας, δε θα υπήρχε αυτό το δημόσιο φλερτ που είχε γίνει στο Twitter. Είμαστε φίλοι, τον συμπαθώ πολύ και τον ευχαριστώ που μπήκε στον κόπο να μας βοηθήσει στη φωτογράφιση», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ναταλία.



Και για όσους επιμένουν πως κάτι «τρέχει» μεταξύ τους, η Ναταλία Γερμανού έσπευσε και μέσω Twitter να ξεκαθαρίσει γράφοντας: «No love in town!», ενώ σε άλλο tweet ξεκαθάρισε πως «αν ήταν “η αγάπη μου” o Σπύρος, θα φωτογραφιζόμουν ή μόνο, ή καθόλου μαζί του».

Related

twitter 7235434055373374663

Follow us


item