News-Piper

Τι φόρεσαν οι επώνυμοι σε φιλανθρωπική επίδειξη

Χτες το βράδυ  η Ελληνική εταιρεία  RAXEVSKY  διοργάνωσε μια λαμπερή βραδιά για την υποστήριξη του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στον...

Χτες το βράδυ η Ελληνική εταιρεία RAXEVSKY διοργάνωσε μια λαμπερή βραδιά για την υποστήριξη του οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” στον πολυχώρο Τεχνόπολις του δήμου Αθηναίων.



 Περισσότερες από 30 γυναίκες από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό και δημοσιογραφικό χώρο δέχτηκαν αφιλοκερδώς να “κάνουν πασαρέλα” για καλό σκοπό. Στόχος να φέρουν στην επικαιρότητα και να θυμίσουν ότι τα παιδιά, σήμερα περισσότερο από ποτέ, χρειάζονται την αγάπη και την στοργή των μεγάλων.


Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπότση, η Σοφία Παυλίδου, η Βάσω Λασκαράκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Τζένη Θεωνά, η Μαρία Κορινθίου, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Χρύσπα, η Μαριάντα Πιερίδη, η Χριστίνα Παππά, η Νικολέτα Καρρά, η Αγγελική Λάμπρη, η Ευγενία Τσαούση, η Ευγενία Παναγωπούλου, η Λίδα Καστούδα, η Μαρία Αντιμισάρη,  η Άννα Πολύζου,  η Μάρα Δαμουρσλή, η Άντζελα Ευριπίδη, η Άννα Πρέλεβιτς, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Πηγή Δεβεντζή, η Ελένη Καρποντίνη, η Έμιλυ Ματθαιακάκη, η Νικολέτα Ράλλη,η Δέσποινα Βλεπάκη, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Ιrene Μουρτζούχου και πολλές ακόμα φόρεσαν δημιουργίες RAXEVSKY από την collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012.


Στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" σχολιάστηκαν τα ρούχα που φορέθηκαν από τις επώνυμες κυρίες στην χθεσινή εκδήλωση, αλλά οι περισσότερες από αυτές δεν φορούσαν δικά τους ρούχα, αλλά τα ρούχα της επίδειξης, άρα είναι άδικο να να τα κρίνουμε...

Related

showbiz 2054048301998835014

Follow us


item