News-Piper

Πολλοί επώνυμοι έτρεξαν στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο για καλό σκοπό

Ο Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος", ένα μεγάλο διεθνές αθλητικό γεγονός, πραγματοποιείται φέτος για 7η χρονιά. Ένας μαραθώνιο...

Ο Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος", ένα μεγάλο διεθνές αθλητικό γεγονός, πραγματοποιείται φέτος για 7η χρονιά. Ένας μαραθώνιος που καλύπτει τη διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη και συνδυάζει πολλά. Πολλά και σημαντικά: αθλητισμός, ιστορία και πολιτισμός, περιβαλλοντική ευαισθησία.


Η Wind Ελλάς ήταν ο επίσημος χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», που πραγματοποιήθηκε , ως ονομαστικός χορηγός των αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. και του αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές, αλλά και επίσημος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις, με σκοπό την υποστήριξη του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.
δωδίζει 10 ευρώ για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού.




Στο κάλεσμα της Wind ανταποκρίθηκαν ήδη έξι δημοφιλείς προσωπικότητες από τη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνουν τον ρόλο του πρεσβευτή της Wind Running Team: η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σοφία Γκόσιου, η Ελένη Τσολάκη και ο Πάνος Βλάχος.


Ο Δημήτρης Τσιουνης ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στον 7ο διεθνή μαραθώνιο θεσσαλονίκης! 





Related

skorda 2570291694090800592

Follow us


item