News-Piper

Πως αντιμετωπίζουν οι γυναίκες τον Πέτρο Λαγούτη;

Ένας από τους καλύτερους νέους ηθοποιούς , ο Πέτρος Λαγούτης,  παραχώρησε συνέντευξη στην Μαίρη Πετρούτσα. Με αφορμή τον ρόλο του γιατρού σ...


Ένας από τους καλύτερους νέους ηθοποιούς , ο Πέτρος Λαγούτης,  παραχώρησε συνέντευξη στην Μαίρη Πετρούτσα.
Με αφορμή τον ρόλο του γιατρού στη σειρά «Είναι στιγμές», η Μαίρη του έφερε ένα καρδιογράφημα και τον ρώτησε πόσο συχνά κάνει εξετάσεις!
Η απάντηση ήταν όχι και τόσο συχνά..

Ο Πέτρος  δεν είχε παιδικό όνειρο να γίνει ηθοποιός! Σπούδασε αθλητικά, αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει το πανεπιστήμιο, καθώς ο χώρος την υποκριτικής τον κέρδισε.
Παραδέχεται  πως καπνίζει και κάνει πολλά πράγματα που βλάπτουν την υγεία..  Σταματάει μονάχα όταν θέλει να σταματήσει!
Συμβουλεύει τα νέα παιδιά που θα δώσουν εξετάσεις τώρα: «πρέπει να κάνουν κάτι που θα τους αρέσει πολύ. Το να δουλεύει κάποιος 10 ώρες  την ημέρα επί 10 μήνες   κάνοντας κάτι που δεν του αρέσει επειδή βγάζει πολλά χρήματα δεν σημαίνει τίποτα».
Στην ερώτηση φωτιά εάν είναι δύσκολο να έχει μια κοπέλα σχέση με κάποιον χωρισμένο με παιδιά,  ο Πέτρος αστειεύεται υποστηρίζοντας πως «θα πρέπει να ρωτήσουμε την κοπέλα.  Ανάλογα με το τι νοιώθει..Αν νοιώθει πράγματα , τα συναισθήματα ξεπερνάνε τα σημαίνοντα.  Πρέπει να ξέρει μια κοπέλα που μπλέκει»!
Ο ηθοποιός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Βουτσά με τον οποίο συνεργάζεται στην θεατρική παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση», καθώς θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που βρίσκεται δίπλα σε αυτόν τον θρύλο του θεάτρου!
Δυο εκ των αγαπημένων του χαρακτήρων από τη σειρά που πρωταγωνιστεί είναι οι Γιώργος ο Νινιός και Κώστας Αρζόγλου!
Πηγή: bemary.com

Related

showbiz 1452564660042967479

Follow us


item