News-Piper

Η Ρία και οι ...άλλες

Η Ρία Αντωνίου δεν θα κάνει… περίπατο στον τελικό του «Ballando con le stelle». H «Ελληνίδα Βαλέρια Μαρίνι», όπως την αποκαλούν οι Ιταλοί δ...


Η Ρία Αντωνίου δεν θα κάνει… περίπατο στον τελικό του «Ballando con le stelle». H «Ελληνίδα Βαλέρια Μαρίνι», όπως την αποκαλούν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, παρομοιάζοντάς την με τη δική τους σέξι σταρ, θα βρει απέναντί της δύο Ιταλίδες πολύ γερές αντιπάλους, οι οποίες είναι δημοφιλείς στη χώρα τους, χορεύουν πολύ καλά και έχουν και την προτίμηση της κριτικής επιτροπής.
    
Σήμερα το βράδυ ολοκληρώνεται ο φετινός κύκλος του «Ballando con le stelle» (του ιταλικού «Dancing with the stars»), στο οποίο η δική μας Ρία Αντωνίου έκανε τη μεγάλη έκπληξη, κατ’ αρχήν με τη συμμετοχή της και φυσικά γιατί κατάφερε να φτάσει μέχρι το τελευταίο σκαλοπάτι του διαγωνισμού.
 
Η σέξι Ελληνίδα και ο παρτενέρ της Ραϊμόντο Τόνταρο θα διαγωνιστούν μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, τα οποία κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό: τον ποδοσφαιριστή Ρόμπο Βιέρι με τη Νατάλια Τίτοβα, τον τραγουδιστή και ηθοποιό Αντρέ Ζιλ με την Αναστάζια Κουσμίνα, την τραγουδίστρια Αννα Τατάντζελο με τον Στελάνο ντι Φίλιππο, και την ηθοποιό Λουκρέτσια Λάντε ντέλα Ρόβερε με τον Σιμόν ντι Πασκουάλε.

Η Ρία Αντωνίου, έχοντας στο πλευρό της έναν σούπερ ταλαντούχο παρτενέρ, τον Ραϊμόντο Τόνταρο, ο οποίος έχει συμμετάσχει και άλλες φορές στο ίδιο σόου κερδίζοντας πάντα τη νίκη, θωρείται πραγματικά ένα από τα μεγάλα φαβορί. Ο λόγος που όλα τα προγνωστικά τη θέλουν να κερδίζει ακόμα και την πρώτη θέση οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε φορά που εμφανίζεται στην οθόνη της RAI1 η τηλεθέαση χτυπάει κόκκινο. 

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει τι θα ψηφίσει σήμερα το ιταλικό κοινό, αφού πρόκειται για τον μεγάλο τελικό και οι Ιταλοί καλούνται να ψηφίσουν για τελευταία φορά αναδεικνύοντας το καλύτερο ζευγάρι. Για το τι μέλλει γενέσθαι οι απόψεις διίστανται. 

Ορισμένοι 
λένε ότι «οι Ιταλοί θα επιλέξουν κάποιον ή κάποια από την πατρίδα τους για λόγους σοβινιστικούς», και άλλοι ισχυρίζονται ότι «οι γείτονές μας πάντα υποστήριζαν τα ωραία κορίτσια από άλλες χώρες που έρχονταν στην Ιταλία για να κάνουν καριέρα».

Οπως και να έχουν τα πράγματα, σήμερα το βράδυ θα γίνει η μεγάλη… σφαγή ανάμεσα στην «καυτή» Ρία και τις άλλες δύο Ιταλίδες, που έχουν τα δικά τους ατού και πάνω απ’ όλα έχουν τη στήριξη της κεντρικής επιτροπής.

Η μεγαλύτερη αντίπαλος της Ρίας Αντωνίου είναι η 25χρονη μελαχρινή καλλονή Αννα Τατάντζελο. Πρόκειται για μια δημοφιλή Ιταλίδα η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στο τραγούδι σε ηλικία 15 χρόνων παίρνοντας μέρος στο Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο και κερδίζοντας την πρώτη θέση. Τέσσερα χρόνια μετά συμμετείχε και πάλι στο ίδιο φεστιβάλ, κατακτώντας ξανά το έπαθλο, γεγονός που εκτίναξε τη δημοτικότητά της στα ύψη. 

Εχει κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ με πολλούς συνεργάτες, ανάμεσα στους οποίους και ο τραγουδιστής-συνθέτης Τζίτζι ντ’ Αλέσιο, με τον οποίο έγινε ζευγάρι… χωρίζοντάς τον από τη γυναίκα του. (Λέγεται μάλιστα ότι φέρει τον τίτλο της «αντροχωρίστρας» και αυτό δεν αρέσει καθόλου σε κάποιους συντηρητικούς ιταλούς…) 

Επίσης, η Αννα Τατάντζελο είχε λάβει μέρος στο ιταλικό «X-Factor» ως κριτής και ήταν πολύ «ξινή», κάνοντας την πιο αυστηρή κριτική στους παίκτες. Παρ’ όλα αυτά, η τραγουδίστρια έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές που εκτιμάνε ιδιαίτερα όχι μόνο τη φωνή της, αλλά και τα εμφανισιακά της προσόντα.

Η δεύτερη Ιταλίδα την οποία θα βρει μπροστά της η Ρία είναι η 46χρονη, φυσική κοκκινομάλλα Λουκρέτσια Λάντε ντέλα Ρόβερε. Αν και δεν βασίζεται τόσο στα εξωτερικά της προσόντα (έχει φακίδες, και είναι και… κάποιας ηλικίας), χορεύει πολύ καλά και έχει και αρκετούς θαυμαστές, αφού είναι από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης στην Ιταλία.  


espresso

Related

reality 3202495162649187295

Follow us


item