News-Piper

Μια Κρητικοπούλα κατέκτησε τις γερμανικές πασαρέλες

Μπορεί να είναι μόλις 20 χρονών όμως η Ελίζαμπεθ Αρώνη έχει καταφέρει να περπατήσει σε μια από τις μεγαλύτερες επιδείξεις του κόσμου, στην ...


Μπορεί να είναι μόλις 20 χρονών όμως η Ελίζαμπεθ Αρώνη έχει καταφέρει να περπατήσει σε μια από τις μεγαλύτερες επιδείξεις του κόσμου, στην Εβδομάδα Μόδας του Βερολίνου.

Η όμορφη Κρητικοπούλα μίλησε στο δελτίο του STAR  γι΄ αυτή της την εμπειρία και δεν έκρυψε ότι τα πράγματα της πάνε πάρα πολύ καλά στο εξωτερικό.


«Συμμετείχα στο Fashion Week  το προηγούμενο καλοκαίρι και φέτος πάλι το χειμώνα. Eκεί είναι παρά πολύ το άγχος και το στρες δηλαδή έχουμε μέχρι 20 και 30 casting την ημέρα όποτε κατάλαβες τρέχουμε από την μια άκρη του Βερολίνου στην άλλη», είπε η Ελίζαμπεθ  που απολαμβάνει απόλυτα τη νέα της ζωή παρά την κούραση.

Με πατέρα Κρητικό και μητέρα Γερμανίδα, η Ελίζαμπεθ έφυγε πριν από δύο χρόνια από την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό της. Μάλιστα δεν έκρυψε ότι στην αρχή φοβόταν πολύ μήπως οι Γερμανοί την κοιτούν με μισό μάτι γιατί είναι Ελληνίδα.

«Οι Γερμανοί δεν έχουν κανένα  πρόβλημα με τους Έλληνες κι εγώ αυτό νόμιζα ότι θα με κοιτάζουν εδώ περά περίεργα  ότι θα πω ότι είμαι μίση ελληνίδα αλλά αντιθέτως είναι παρά πολύ ανοιχτοί .Δεν είναι αλήθεια αυτά που λένε στην Ελλάδα ότι οι Γερμανοί βρίζουν τους Έλληνες, αντιθέτως», τονίζει.

Η Ελίζαμπεθ αποκάλυψε επίσης ότι οι προτάσεις για δουλειές πέφτουν βροχή και ότι έχει φωτογραφηθεί για τόσα πολλά editorial μόδας γερμανικών περιοδικών που ούτε και η ίδια θυμάται.

Πάντως για την επιτυχία της εκτός από το καλό γονίδιο ευχαριστεί λίγο τη θεά τύχη και το… κενό ανάμεσα στα δόντια της που την κάνει να ξεχωρίζει.

«Είμαι παρά πολύ τυχερή  και νομίζω ότι φταίει κιόλας το κενό που έχω ανάμεσα στα δόντια , αυτό μου λένε συνεχεία επειδή είναι τα δυο τελευταία χρόνια παρά πολύ στη μόδα γι’ αυτό με κλείνουν παρά πολύ σχεδιαστές για τη δουλεία»,λέει.


Related

fashion 6019100944824943873

Follow us


item