News-Piper

Γνωστό μοντέλο καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτη γνωστού εφοπλιστή

Είναι γνωστό ότι αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε τα λαμόγια-λιγούρια έχουν βγεί παγανιά. Κάποιοι φαίνεται πως εκμεταλλεύονται την ανάγ...

Είναι γνωστό ότι αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε τα λαμόγια-λιγούρια έχουν βγεί παγανιά. Κάποιοι φαίνεται πως εκμεταλλεύονται την ανάγκη για εργασία και έτσι βρήκαν τον τρόπο να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην δημοσιογράφο-παρουσιάστρια Ιωάννα Δεμεντή απο συνεργάτη-σύμβουλο-φίλο γνωστού εφοπλιστή.
Ο «υποψήφιος» εργοδότης έκανε την εμφάνιση του αρχικά στο Facebook όπου έκανε στην Ιωάννα μια υποτιθέμενη «πρόταση συνεργασίας»-δόλωμα.Η πρώτη συνάντηση έγινε στο γραφείο όπου συζήτησαν για την υποτιθέμενη «συνεργασία». Η δεύτερη συνάντηση έγινε σε γνωστό cafe του Κολωνακίου όπου εκεί παρευρίσκονταν και κάποιοι φίλοι-συνεργάτες. Αξίζει να σημειωθεί οτι στην αρχή η συμπεριφορά του «κυρίου» ήταν φιλική με έντονη αίσθηση του χιούμορ όπως επίσης και των συνεργατών-φίλων οι οποίοι ζήτησαν από την Ιωάννα να τους κάνει προξενιό καποια φίλη της. Δεν διαφαινόταν σε καμμία περίπτωση όλο αυτο που θα επακολουθούσε. Από την τρίτη συνάντηση όπου παρευρισκόταν και μια φίλη της Ιωάννας για λόγους ασφαλείας άρχισε ο βομβαρδισμός με πρόστυχα σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα. Τα πιο «ελαφρά» ανέφεραν :»Τι φοράς; Πες μου είμαι στην τουαλετα.» Σε βλεπω στο Facebook και τρελαινομαι» και ανέφερα τα πιο ελαφρά γιατί υπάρχουν κι άλλα άκρως χυδαία. Η τακτική του κυρίου γνωστή όπως μάθαμε. Πλησιάζει μέσω Facebook και άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης γυναίκες δημοσιογράφους και ΟΧΙ μόνο με μια ιδιαίτερη έφεση σε ξεχασμένες δήθεν τραγουδίστριες και διάφορα wannabe κοριτσάκια. Πέρα όμως από το παραμύθι-δόλωμα που χρησιμοποιεί σύμμαχος του είναι και η έλλειψη χρόνου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του εφοπλιστή και στο εξωτερικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι με την δικαιολογία της έλλειψης χρόνου ο «κύριος» από την αρχή φαινόταν ιδιαίτερα ασυνεπής στις υποσχέσεις του αφού η έναρξη της συνεργασίας άλλαζε από Δευτέρα σε Δευτέρα ανάλογα με τις σεξουαλικές διαθέσεις του «κυρίου» όπως επίσης το ίδιο γινόταν και με τον μισθό. Αρχικά θα ήταν 500 ευρώ και μετά έπεσε στα 400 ευρώ και χωρίς πρόσληψη. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν στην τελευταία συνάντηση ενώπιον συνεργατών και φίλων (από τον χώρο της πολιτικής και οχι μόνο) εξέθεσε κάποια πράγματα που είχε μάθει η Ιωάννα για τα προηγούμενα» κατορθώματα » του. Η Ιωάννα απάντησε κατάλληλα και ανέβηκαν οι τόνοι.Η κόντρα συνεχίστηκε αργότερα σε bar γνωστού ξενοδοχείου όπου ο κύριος άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες δημόσια και να προτρέπει την Ιωάννα να πάνε σε κάποια δωμάτιο.Λίγο η ασυνέπεια,λίγο η κοροϊδία τα αίματα άναψαν και τελικά έφυγαν αφου πρώτα τσακώθηκαν και η Ιωάννα του τα είπε εξω από τα δόντια. Λίγες μέρες μετά ο τύπος ξαναεμφανίστηκε να πουλήσει έρωτες και τα γνωστά παραμύθια. Η Ιωάννα τον ρώτησε για τελευταία φορά πότε θα ξεκινήσει στην υποτιθέμενη «δουλειά» και εκείνος είπε την Δευτέρα. Μόνο που ήταν η Καθαρή Δευτέρα και ο «υποψήφιος εργοδότης» έγινε ρόμπα. Λίγες μέρες μετά ο κύριος ψεύτης έπεσε στην ίδια του την παγίδα ανεβάζοντας στο Facebook φωτογραφίες και από άλλα «θύματα» τα οποία μάλιστα είχαν φάει το παραμύθι για τα καλά…Εκεί έγινε η μεγάλη αποκάλυψη.







πηγή:gossip-tv.gr

Related

gossip 6177107386351918429

Follow us


item