News-Piper

Τραγικός ο απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων στο ΟΑΚΑ

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση των χθεσινών επεισοδίων στο ΟΑΚΑ. Πρωτοφανείς εικόνες ντροπής και ωμής βίας έγιναν η αιτία να παραταθεί ...


Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση των χθεσινών επεισοδίων στο ΟΑΚΑ. Πρωτοφανείς εικόνες ντροπής και ωμής βίας έγιναν η αιτία να παραταθεί ο αγώνας, ενώ τραγικός είναι ο απολογισμός σε ζημιές και τραυματισμούς.
Σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας σημειώθηκαν 23 συλλήψεις και 57 προσαγωγές, ενώ τραυματίστηκαν και 20 αστυνομικοί, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., αρχικά, πολυπληθής οργανωμένη ομάδα προσώπων επιτέθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων με μολότοφ, φωτοβολίδες, σίδερα, πέτρες καθώς και άλλα αντικείμενα με σκοπό να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Η ομάδα αυτή αποκρούσθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων.
Ο «πόλεμος» κράτησε σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όπως σας είχαμε πει, ενώ κατά την διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων κατασχέθηκαν 3 δοχεία των 16 λίτρων με εύφλεκτο υλικό, 3 βόμβες μολότοφ, 15 βεγγαλικά και κροτίδες, καθώς και ένα σφυρί. 


star

Related

sport 2140824726809275404

Follow us


item