News-Piper

Συνάντηση έκπληξη της Μαρίας Λόη με το ζεύγος Ομπάμα στον Λευκό Οίκο

Αφορμή στάθηκε η μέρα ανεξαρτησίας στην Αμερική. Η Μαρία Λόη που στην Ελλάδα αγαπήθηκε απο τις συνεργασίες της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ...


Αφορμή στάθηκε η μέρα ανεξαρτησίας στην Αμερική. Η Μαρία Λόη που στην Ελλάδα αγαπήθηκε απο τις συνεργασίες της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Ελένη Μενεγάκη κατάφερε και ήταν η μοναδική Ελληνίδα που μαγείρεψε για το προεδρικό ζεύγος και τους περίπου 300 καλεσμένους τους στον Λευκό Οίκο. Είναι η πρώτη φορά μετά απο δύο χρόνια που μπάινει άλλος σεφ και μάλιστα γένους θηλυκού μέσα στο επιβλητικό σπίτι της Ουάσινγκτον.

Μαζί με τον σεφ και τον ζαχαροπλάστη της οικείας Ομπάμα ήταν η επίσημη καλεσμένη και για τρεις ημέρες τέθηκε επικεφαλής της δεξίωσης. Ετοίμασε Σπανακόπιτα, Μουσακά, Χωριάτικη σαλάτα , Ντολμαδάκια Μπακλαβά και Ραβανί και υποχρέωσε τον πλανητάρχη να την ευχαριστήσει και να έχει ένα τετ α τετ δεκάλεπτο μαζί της όπως μας αποκαλύπτει η ίδια.
" Ήταν μια μοναδική εμπειρία να δώσω το παρών σε μια τόσο σημαντική μέρα για την Αμερική όπως είναι αυτή της Ανεξαρτησίας. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και μετέφεραν στους συνεργάτες μου ότι ο πρόεδρος θέλει να βοηθήσω τους προσωπικούς του σεφ και να μαγειρέψω ελληνικά φαγητά , είπα ασφαλώς αμέσως το ναι. Οι στενοί μου συνεργάτες Γιάννης Νασόπουλος και Κωνσταντίνος Βλάχος ήρθαν μαζί μου και μάλιστα ο Κώστας ήρθε από την Ελλάδα για να με στηρίξει. Ήθελα να είναι κοντά μου και να μοιραστούν αυτή την εμπειρία μαζί μου. Ο πρόεδρος ήταν άμεσος, απλός και του άρεσε πολύ η σπανακόπιτα και ο μπακλαβάς. Λατρεύει το μέλι και έχω να σας πω ότι στον κήπο του Λευκού Οίκου υπάρχει και μελίσσι. Χαίρομαι που όλα πήγαν θαυμάσια και γνώρισα έναν άνθρωπο που όχι άδικα έχει κερδίσει θετικά σχόλια παγκοσμίως για το ήθος και το κύρος του".
Να προσθέσουμε ότι στην δεξίωση βρέθηκαν άτομα από τον εφοπλιστικό - επιχειρηματικό χώρο της Αμερικής που γνωρίζουν την Ελληνίδα μαγείρισσα και όπως μας πληροφόρησε η ίδια στο πρώτο δεκαήμερο του Μαιου Μισελ και Μπάρακ Ομπάμα θα επισκεφτούν και το εστιατόριό της στο κέντρο της Νέας Υόρκης. Στην καριέρα που κάνει στο εξωτερικό η Μαρία Λόη δε πρέπει να παραλείψουμε ότι απέσπασε και το πρώτο βραβείο από το περιοδικό New York Magazine για τα περίφημα ντολμαδάκια της.

Related

showbiz 6328242746088065669

Follow us


item