News-Piper

Καταζητείται ο Κώστας Πηλαδάκης

Ως κοινός εγκληματίας καταζητείται ο Κώστας Πηλαδάκης (φωτ.) από τις Αρχές! Το ξέσπασμα του «αφεντικού» της Λάρισας για τις αποφάσεις του δι...

Ως κοινός εγκληματίας καταζητείται ο Κώστας Πηλαδάκης (φωτ.) από τις Αρχές! Το ξέσπασμα του «αφεντικού» της Λάρισας για τις αποφάσεις του διαιτητή Παπαπέτρου στον προχθεσινό αγώνα της ΑΕΛ με τον Πανσερραϊκό καταγράφηκε πλήρως από τις κάμερες της τηλεόρασης και προκάλεσε την αντίδραση του εισαγγελέα που ζήτησε τη σύλληψη του Πηλαδάκη στα πλαίσια του αυτοφώρου!

Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας κατηγορείται για παράνομη είσοδο στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά για την «έκρηξή» σε βάρος των ρέφερι της αναμέτρησης. Στο μεταξύ, η ομάδα της Λάρισας υποστηρίζει ότι παρ’ ότι οι διαιτητές πρέπει να στέλνουν με φαξ μετά τη λήξη κάθε παιχνιδιού το φύλλο αγώνα στην ΕΠΟ και την εκάστοτε διοργανώτρια αρχή, μέχρι χθες το μεσημέρι δεν είχαν ενημερωθεί η ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός για το πότε θα παραλάβουν τα αντίγραφα που πρέπει να τους αποδοθούν. 

Η Λάρισα με ερώτημα προς τη διοργανώτρια αρχή θέλησε να μάθει τι ακριβώς αναφέρει ο Παπαπέτρου για τη φάση της αποβολής του Γκρούμπιεσιτς, διότι θέλουν με τη βοήθεια του βίντεο να προσβάλουν την κόκκινη κάρτα του Σέρβου. Παρ' όλα αυτά, η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι ο ρέφερι δεν είχε αποστείλει ακόμη το φύλλο αγώνα...

- Επαναφέρει τους βασικούς στην ενδεκάδα του Αρη ο Μασάδο για το ματς με τον ΟΦΗ. Τα πειράματα του τεχνικού των «κίτρινων» στο Καραϊσκάκη δεν έφεραν αποτέλεσμα και σε αντίθεση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, που θεωρείται ούτως ή άλλως δύσκολο για κάθε ομάδα που επισκέπτεται τον Πειραιά, αυτό με τον ΟΦΗ είναι καθοριστικό για το πλασάρισμα στην πεντάδα. Οι Φατί, Ούμπιντες, Βελλίδης, Νέτο, Κατίδης, Καστίγιο πάντως βρίσκονται στο όριο καρτών, αλλά ο Μασάδο δεν μπορεί να μην τους χρησιμοποιήσει πάλι.

- Ενα ακόμη «όπλο» του Λάζλο Μπόλονι προστέθηκε στα χέρια του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής. Αντίθετα, οι Γλύκος, Ετο, Ιβιτς συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα λόγω των τραυματισμών τους. 



espresso

Related

sport 9101284458130858965

Follow us


item