News-Piper

Ηλίας Βρεττός : Κολλημένος με το σκουός

Εχει... τρέλα με το σκουός! Ο Ηλίας Βρεττός στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με αυτό το -όχι και τόσο γνωστό στη χώρα μας- άθλημα, το οποί...

Εχει... τρέλα με το σκουός! Ο Ηλίας Βρεττός στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με αυτό το -όχι και τόσο γνωστό στη χώρα μας- άθλημα, το οποίο θεωρείται «φυσικό σωματικό σκάκι».

Τη νέα μεγάλη αδυναμία του Ηλία Βρεττού αποκαλύπτει σήμερα η «Εspresso της Κυριακής». 

Πρόκειται για το σκουός (squash), ένα άθλημα το οποίο επινοήθηκε το 1830 από μαθητές του Harrow του Λονδίνου και έχει φίλους και στην Ελλάδα.

 

Ανάμεσα στους νέους λάτρεις του σκουός είναι και ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος στον ελεύθερο χρόνο του επισκέπτεται αθλητικό κέντρο στη Βάρη και επιδίδεται σε αυτό παρέα με έναν καλό... αντίπαλο, που είναι φίλος του. 

Ο λόγος που αρέσει στον Ηλία το εν λόγω άθλημα είναι το ότι δεν γυμνάζει μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό, αφού για να επιτύχεις καλές επιδόσεις χρειάζεται ταχύτητα αντίδρασης, πειθαρχία, ευστροφία και ηρεμία.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος δηλώνει μόνος όσον αφορά τα προσωπικά του, αυτήν την περίοδο πραγματοποιεί εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο μαζί με τον Κώστα Μηλιωτάκη στα πλήκτρα, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με δικές του, και όχι μόνον, επιτυχίες. Παράλληλα βρίσκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση των νέων τραγουδιών του.

Related

showbiz 4144704990309301879

Follow us


item