News-Piper

Λεπτομέρειες για την σύλληψη του πασίγνωστου παρουσιαστή για ναρκωτικά

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε πολύ γνωστός παρουσιαστής, μεγάλου καναλιού, για υπόθεση ναρκωτικών. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχ...

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε πολύ γνωστός παρουσιαστής, μεγάλου καναλιού, για υπόθεση ναρκωτικών.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, ξετυλίγοντας το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται ο γνωστός παρουσιαστής.

Πριν από λίγες μέρες η αστυνομία έκανε εφόδους σε συνδέσμους μεγάλης ομάδας στην Αττική. Από τις 4 συνολικά προσαγωγές….
μία εξ αυτών μετατράπηκε σε σύλληψη. Στην υπόθεση σημαντικό ρόλο παίζει η κατάθεση ενός αστυνομικού, που παρακολουθούσε τον οπαδό της ομάδας, καθώς εμπλέκεται σε αξιόποινες πράξεις, που έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και έτσι η αστυνομία έφτασε από τύχη και στον παρουσιαστή.
Οι αρχές παρακολουθούσαν από καιρό, πολύ στενά τον συγκεκριμένο σύνδεσμο, αλλά και τον συγκεκριμένο οπαδό , χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα, όπως παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών κλπ. Πώς συνδέεται τώρα ο γνωστός παρουσιαστής με τον συλληφθέντα στον σύνδεσμο της ομάδας; Ο παρουσιαστής ήρθε σε επαφή με τον οπαδό , μέσω τηλεφώνου, για να αγοράσει ναρκωτικά. Τα τηλέφωνο όμως του οπαδού, το είχε παγιδεύσει η αστυνομία.
Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Briefing News, υπάρχει κατάθεση αστυνομικού, που επιβεβαιώνει και την συνάντηση του παρουσιαστή με τον άνθρωπο του συνδέσμου. Η αστυνομία έχει στα χέρια της δυο συναντήσεις του παρουσιαστή με τον οπαδό, που του προμήθευε ναρκωτικά . Μια στις 14-01-12, και άλλη μια στις 17 Μαρτίου. Η πρώτη συνάντηση έγινε στο Αιγάλεω και η δεύτερη στο Περιστέρι. Η περιγραφή της συνάντησης έχει γίνει λεπτομερώς στην κατάθεση του αστυνομικού από τον ίδιο δίνοντας λεπτό προς λεπτό τα βήματα του οπαδού και του παρουσιαστή.
Και οι δυο συναντήσεις του πολύ γνωστού παρουσιαστή σκοπό είχαν την αγορά κοκαΐνης από τον άνθρωπο του συνδέσμου της ομάδας. Ήταν κοινό μυστικό άλλωστε ότι μπορούσε να βρει «καλό πράμα» από αυτόν. Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες που είχαν, χρησιμοποιούσαν και κωδικούς, ώστε να μην κινούν τις υποψίες. Κάθε φορά που ο γνωστός παρουσιαστής ήθελε ναρκωτικά έλεγε: «έλα την τάδε ημερομηνία και φέρε μου δυο εισιτήρια».
Οι συνομιλίες όμως είχαν παγιδευτεί από την Δίωξη ναρκωτικών, που και οι ίδιοι οι άνδρες της δίωξης εξεπλάγησαν όταν είδαν τον γνωστό παρουσιαστή να συναντά τον οπαδό. Η υπόθεση συνεχίζεται στα δικαστήρια, με τον παρουσιαστή να ισχυρίζεται στις αστυνομικές αρχές ότι πρόκειται για δική του χρήση, και να δηλώνει εξαρτημένος από τις ουσίες.
Οι συνεργάτες του αγαπημένου κατά τα άλλα παρουσιαστή εκπομπής όταν πληροφορήθηκαν το περιστατικό έμειναν άφωνοι. Τώρα προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους γεμάτοι φόβο να μην δημιουργηθεί αρνητικό κλίμα ακόμη και για την εκπομπή τους αν γίνει γνωστό το όνομα του συνεργάτη τους βασικού προσώπου της εκπομπής τους.


Related

showbiz 4350848330139217307

Follow us


item