News-Piper

Ν. Μούσχουρη: «Οι Έλληνες ζούσαν σε ένα ψέμα»

​ Η Νάνα Μούσχουρη επιστρέφει δριμύτερη και σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό «Stern» επιμένει σε όσα είχε σούρει στους Έλληνες στο...


Η Νάνα Μούσχουρη επιστρέφει δριμύτερη και σε συνέντευξή της στο γερμανικό περιοδικό «Stern» επιμένει σε όσα είχε σούρει στους Έλληνες στο παρελθόν.
Μόνο που τώρα η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια βάζει στο στόχαστρό της και τους πολιτικούς.

«Οι Έλληνες πολιτικοί έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις προκειμένου να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους», είπε η Νάνα Μουσχούρη, ξεκαθαρίζοντας ότι λατρεύει την Ελλάδα, αλλά είναι οργισμένη με τους πολιτικούς.


«Εξαιτίας τους οι Έλληνες ζούσαν σε ένα ψέμα. Οι μικρές χώρες ήταν άσχημα προετοιμασμένες για την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε.

Πάντως δεν μετανιώνει για όσα είπε στο παρελθόν για τους συμπατριώτες της.

«Η αλήθειες πρέπει να λέγονται», τόνισε εκφράζοντας και το φόβο της για το μέλλον της Ελλάδας.

«Πολλοί νέοι άνθρωποι θέλουν μόνο να φύγουν. Της αδελφής μους της μειώθηκε ήδη η σύνταξη. Ευτυχώς τόσο εγώ, όσο και η κόρη μου είμαστε σε θέση να τη βοηθήσουμε σε περίπτωση ανάγκης. Σε πάρα πολλές οικογένειες όμως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Θα πάρει χρόνια έως ότου ανασυγκροτηθεί η χώρα», υποστηρίζει.

Πάντως με την πολιτική ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξανασχοληθεί, λέγοντας ότι έχει μετανιώσει για την απόφασή της να πολιτευτεί.

star

Related

showbiz 406760977797004542

Follow us


item