News-Piper

Το σήμερα και το χθες του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Η αφορμη : Φαινόμενο άξιο ανάλυσης, για το πώς ένας καλλιτέχνης με φανατικό κοινό έκανε πρεμιέρα και μετά από δύο μέρες, σταμάτησε τις εμφα...


Το σήμερα και το χθες του Μιχάλη ΧατζηγιάννηΗ αφορμη: Φαινόμενο άξιο ανάλυσης, για το πώς ένας καλλιτέχνης με φανατικό κοινό έκανε πρεμιέρα και μετά από δύο μέρες, σταμάτησε τις εμφανίσεις!
Η καριερα: Θαυμαστής του Νταλάρα, ο νεαρός τραγουδιστής εκπροσωπεί την Κύπρο στη Γιουροβίζιον, μετά κάνει δισκογραφία στην Αθήνα, όπου το «Μόνο στα όνειρα» σκίζει και γίνεται σταρ.

Η κορυφαια δηλωση: Ο Πάνος Κατσιμίχας, κάποτε είχε πει πως καλύτερα να τραγουδάει παρά να μιλάει! Ο Χατζηγιάννης είχε απαντήσει: «Αυτό ήταν μια γελοιότητα, απόρροια μίσους και φθόνου. Ηταν προσωπική και όχι καλλιτεχνική επίθεση. Κάποιοι άνθρωποι εύκολα ξεφεύγουν». Πράγματι!
Η πραγματικα δυσκολη στιγμη: Για μας, που εκεί που τον είχαμε συνηθίσει ως σεμνό, χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο νέο, πρέπει να τον συνηθίσουμε ως καρδιοκατακτητή με σχέση μάλιστα με κάποιες από τις ωραιότερες Ελληνίδες όπως την Ολυμπίου ή τώρα τη Ζέτα Μακρυπούλια! Και δεν του φαινότανε!
Η ευχη μας: Να του πάρει άλλος το ρεκόρ της πιο σύντομης παράστασης. Γρήγορα!
Η θλιμμένη στιγμή: Οταν παραδεχόμενος τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπουλια, μπροστά στις κάμερες έδωσε λαβή για σάτιρα λέγοντας συνεχώς «ε;». Του καταμέτρησε η ομάδα του ΟΛΑ καμιά ογδονταριά σε μία μόλις συνέντευξη.
Δημοσιοποιημένες χαρές ζωής: Που γνώρισε η Ζέτα τους γονείς του και επισημοποιήθηκε η σχέση. Αντε να συνηθίσει το κορίτσι και τις σεφταλιές!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΟΛΚΑ /TV Έθνος

Related

showbiz 3842978474545158440

Follow us


item