News-Piper

Φωτογραφίες-σοκ: Σκύλος επιτέθηκε σε 3χρονο κοριτσάκι!

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δείχνουν τί έπαθε ένα κοριτσάκι, μόλις τριών ετών που δέχθηκε επίθεση από έναν επικίνδυνο σκύλο ενώ περπατούσε σ...

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δείχνουν τί έπαθε ένα κοριτσάκι, μόλις τριών ετών που δέχθηκε επίθεση από έναν επικίνδυνο σκύλο ενώ περπατούσε σε πάρκο μαζί με την οικογένειά της.

Η Phoebe Mclnally, έχει σημάδια σε όλο της το σώμα από τις βαθιές δαγκωνιές του σκύλου ενώ σε ένα κομμάτι του κεφαλιού της, λείπουν πολλά μαλλιά… με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν έχει φαλάκρα.



Η 32χρονη μαμά της μικρής κοπέλας, Lucy, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παρά μόνο να παρακολουθεί κατατρομαγμένη την επίθεση που έκανε το σκυλί ράτσας Boerboel –από την Νότια Αφρική στην 3χρονη κόρη της και στην συνέχεια στην 5χρονη Alix.

O σκύλος σταμάτησε να επιτίθεται στις μικρές αφότου η Lucy το κλώτσησε τόσες πολλές φορές που τελικά το έδιωξε…

Όπως λέει η φοβισμένη μάνα με δάκρυα στα μάτια, η κόρη της Phoebe, θα μπορούσε να έχει πεθάνει αν δεν φορούσε ένα χονδρό χειμωνιάτικο παλτό.

Τελικά οι μικρές οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Hairmyres στο ανατολικό Kilbride, όπου τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και περιποιήθηκαν τα τραύματά τους.

Τα κοριτσάκια, μετά την επίθεση που δέχτηκαν, φοβούνται να βγουν έξω και υποφέρουν από εφιάλτες ενώ χρειάζονται φάρμακα για ανακούφιση από τον πόνο…

star

Related

news 134358295336503166

Follow us


item