News-Piper

Θρήνος στην κηδεία του 25χρονου γιου της Μ. Κυδωνάκη

Το τελευταίο «αντίο» στον μονάκριβο γιο της είπε το μεσημέρι της Δευτέρας η γνωστή αστρολόγος, Μπέλα Κυδωνάκη.   Οι  σκηνές στο νεκροταφείο...


Το τελευταίο «αντίο» στον μονάκριβο γιο της είπε το μεσημέρι της Δευτέρας η γνωστή αστρολόγος, Μπέλα Κυδωνάκη.
 
Οι σκηνές στο νεκροταφείο της Κηφισιάς ήταν σπαρακτικές, αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο 25χρονος Γιάννης «έφυγε» τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα μετά από την σκληρή μάχη που έδωσε πέρυσι και κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Η κ. Κυδωνάκη είναι απαρηγόρητη. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παλικάρι της έφυγε έτσι.
 
Άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό κόσμο ήταν εκεί. Η Ελεονώρα Μελέτη, η Χριστίνα Λαμπίρη, η τραγουδίστρια Ελπίδα και πολλοί άλλοι φίλοι της μητέρας του ήταν εκεί, για να της συμπαρασταθούν.
 
Οι εκατοντάδες φίλοι του νεαρού, που έμοιαζαν σοκαρισμένοι, του έκαναν το τελευταίο του χατίρι καιντύθηκαν στα λευκά, όπως ακριβώς ο ίδιος είχε ζητήσει να τον αποχαιρετίσουν σε περίπτωση που «φύγει».
 
Όπως σας είχαμε πει πέρυσι ο 25χρονος είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην Λ. Ηρακλείου, όταν οδηγούσε με την μηχανή και συγκρούστηκε με φορτηγό. Μετά από πραγματικά σκληρή μάχη κατάφερε να ζήσει.
 
Την Παρασκευή «έσβησε» ξαφνικά και η επίσημη αιτία διάγνωσης είναι ανακοπή καρδιάς, όμως οι γιατροί συνδέουν τον άδικο χαμό του με το μοιραίο ατύχημα.



 

Related

DEATHS 3473027513282777995

Follow us


item