News-Piper

Whitney Houston: Eίχε προαίσθημα ότι έφτανε το τέλος της

H Whitney Houston είχε πει λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της , στους φίλους της πως " πραγματικά ήθελε να δει τον Ιησού " και ...

H Whitney Houston είχε πει λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της , στους φίλους της πως "πραγματικά ήθελε να δει τον Ιησού" και ισχυρίστηκε ότι είχε ένα προαίσθημα ότι το τέλος φτάνει για εκείνη ....


Η Whitney είχε πνευματικές ανησυχίες τις τελευταίες ημέρες, έκανε διαρκώς αναφορές στην Βίβλο, τραγουδούσε ύμνους και συμμετείχε σε έντονες συζητήσεις σχετικά με τον Ιησού Χριστό και την μετά θάνατον ζωή τόσο με τους στενούς φίλους της όσο και με μέλη της οικογένειας της.

Την Παρασκευή , μία ημέρα αφού τραγούδησε το, "Yes Jesus Loves Me" στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Tru στο Χόλιγουντ Whitney είπε σε έναν από τους φίλους της, "Εγώ θα πάω να δω τον Ιησού ... Θέλω να δω τον Ιησού."


Το επόμενο πρωί, λίγες ώρες πριν το θάνατό της, η Whitney συζητάμε για την Βίβλο και τον Ιωάννη τον Βαπτιστή και τον Ιησού και χαμογέλασε λέγοντας "Είναι τόσο cool.... θέλω πραγματικά να δω αυτόν τον Ιησού"

Μια άλλη πηγή υποστηρίζει πως η Whitney είχε πει στους φίλους της ότι αισθάνθηκε πως η ώρα της είχε έρθει και ήθελε να βεβαιωθεί ότι ξόδεψε το χρόνο της υμνώντας και δοξάζοντας τον Κύριο όποτε και όσο μπορούσε.

Δυστυχώς,το προαίσθημα της Whitney επιβεβαιώθηκε...

Related

DEATHS 4282301278521027963

Follow us


item