News-Piper

Victoria Beckham: "Χούφτωσε" τον David

Μην την βλέπετε έτσι αγέλαστη και αχώνευτη σε κάθε φωτογραφία που βγάζει. Κατά βάθος είναι πολύ… παιχνιδιάρα. Η 37χρονη σύζυγος του Da...


Μην την βλέπετε έτσι αγέλαστη και αχώνευτη σε κάθε φωτογραφία που βγάζει. Κατά βάθος είναι πολύ… παιχνιδιάρα.

Η 37χρονη σύζυγος του David Beckham, Victoria πόζαρε με χάρη μπροστά από φωτογραφία του που κοσμεί ουρανοξύστη στην Νέα Υόρκη, στην οποία εκείνος δεν φοράει τίποτα άλλο εκτός από το εσώρουχό του, βάζοντας με τρόπο την παλάμη της κάτω από την επίμαχη περιοχή του άντρα της, ούτως ώστε να φαίνεται ότι αγγίζει αυτό που χιλιάδες γυναίκες και θαυμάστριές του θα ήθελαν να... αγγίξουν.


Περήφανος που η γυναίκα του δείχνει να… αγγίζει ό,τι πιο πονηρό και πληθωρικό επάνω του, ο David πήρε την φωτογραφία και την κοινοποίησε στην σελίδα του στο facebook!  Αποτέλεσμα; 33.000 likes και 2.500 σχόλια…

Όπως ήταν φυσικό, τα σχόλια για τα προσόντα του Beckham, που άλλωστε είναι εμφανή στις τελευταίες του διαφημιστικές καμπάνιες, αλλά και το πόσο τυχερή πρέπει να αισθάνεται η Victoria πήγαν «σύννεφο».

Κατά τα άλλα, η «ξινή» Vic απαντά στους χιλιάδες followers στο twitter της ότι αυτήν την περίοδο το μόνο που την απασχολεί είναι η Harper Seven. Ναι. Αυτό είναι.

Αυτό θα πει «κάνω πως δεν θέλω…» για να μην το πούμε κάπως αλλιώς…

star

Related

showbiz 859105468065993955

Follow us


item