News-Piper

Tο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ

Μακριές εντυπωσιακές τουαλέτες -κυρίως σε κόκκινο, μαύρο και λευκό- αλλά και διαμάντια εκατομμυρίων στόλισαν τις σταρ του Hollywood σ...


Μακριές εντυπωσιακές τουαλέτες -κυρίως σε κόκκινο, μαύρο και λευκό- αλλά και διαμάντια εκατομμυρίων στόλισαν τις σταρ του Hollywood στην 84η απονομή των Όσκαρ. Τι επέλεξαν οι «λαμπερές» κυρίες και ποιές παίρνουν το βραβείο της καλοντυμένης;
Έλα αγάπη μου, μην κοροϊδευόμαστε: η Angelina Jolie ήταν η θεά στο κόκκινο χαλί, αφού εμφανίστηκε με μαύρη βελούδινη τουαλέτα του Atelie Versace, στολισμένη με εντυπωσιακή καρφίτσα στο πίσω μέρος του φορέματος και με την ποδάρα όλη έξω, ενώ φορούσε διαμαντικά 2,5 εκατομμυρίων από τον οίκο NeilLane.

Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, Όσκαρ ντυσίματος θα δώσω και στην Jennifer Lopez, που τόνισε τις καμπύλες της με τουαλέτα Zuhair Murad, γόβες Jimmy Choo και clutch τσαντάκι Salvatore Ferragamo. Βέβαια, το φορεματάκι της γλίστρησε λίγο κατά την διάρκεια της τελετής και έδειξε λίγο στήθος, αλλά… ευχαριστούμε!

Αναπληρωματική Μις Καλοντυμένη θα χρίσω την Sanra Bullock: χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα, κέρδισε τις εντυπώσεις με ασπρόμαυρη τουαλέτα της με τις κεντημένες χρυσές λεπτομέρειες του οίκου Marchesa. 
«Φωτιά στα κόκκινα» οι Emma Stone με δημιουργία Giambattista Valliρουμπίνια Louis Vuitton, η Μichelle Williams με στράπλες φόρεμα του Louis Vuitton από μετάξι και οργάντζα, καρφίτσα – φιόγκο και κόσμημα 30 καρατίων στο λαιμό, αλλά και η Natalie Portman με vintage δημιουργία του οίκου Dior με μαύρο πουά.

Στα κρεμ η Cameron Diaz δια χειρός Gucci, την ώρα που Meryl Streepέβαλε τα… χρυσά (too much καλή μου) με φόρεμα του οίκου Lanvin από οικολογικά υλικά (τουλάχιστον πέρασε μήνυμα για το περιβάλλον).

Μαύρο με χρυσά κεντήματα του Alexander McQueen έβαλε η Jessica Chastain, όμως, αυτό που έβγαλε μάτι ήταν τα κίτρινα σκουλαρίκια των 2 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Harry Winston! Μας τύφλωσες... 
Μπλε γκρι με μια ουρά ναααα (κάθε χρόνο με ουρά – τάμα το ‘χει;) από τον Armani έβαλε η Penelope Cruz και το συνδύασε με κοσμήματα Chopard, ενώ η Rooney Mara επέλεξε κάτι απλό πλην εντυπωσιακό από τον οίκοGicenchy.

Βραβείο«πλάτη έξω» θα δώσω στην Rose Byrne, που μπορεί να με απογοήτευσε με την μαύρη παγιέτα δια χειρός Vivienne Westwood, αλλά με εντυπωσίασε με τα μαύρα peep toes του JimmyChoo και τα Chanel κοσμήματα.

Λευκό φόρεμα του οίκου Akris επέλεξε η πριγκίπισσα Charlene του Μονακόκαι έκλεψε την παράσταση εις διπλούν, αφού ήταν η πρώτη φορά που μέλος της βασιλικής οικογένειας του Μονακό παραβρέθηκε στα Όσκαρ μετά την βράβευση της Grace Kelly, το 1955. 

Αμφιλεγόμενη η Gwyneth Paltrow: ωραία η κρεμ δημιουργία του Tom Ford που τόνιζε ιδιαίτερα την πίσω όψη της, αλλά την κάπα τι την ήθελε από πάνω και ήταν ωσάν νυχτερίδα όταν άνοιγε τα χέρια; Άσε που το Jimmy Choo πέδιλο το είδαμε ελάχιστα αφού το έκρυβε το φόρεμα…

Yπήρχε και χειρότερη πάντως... η Viola Davis εμφανίστηκε στα πράσινα που θύμιζε βατράχι! Τι να το κάνω αγάπη που μου ήταν Vera Wang; Το θέμα είναι να σου πηγαίνει κιόλας!

star

Related

awards 6376902050195613593

Follow us


item