News-Piper

Λάμψη, εκπλήξεις και ατυχήματα στο MadWalk

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Mark Angelo στα decks, ενώ ακολούθησε ο Κώστας Μαρτάκης που τραγούδησε το «Ένταση» με τις παρουσιάστριες Βίκυ ...


Η βραδιά ξεκίνησε με τον Mark Angelo στα decks, ενώ ακολούθησε ο Κώστας Μαρτάκης που τραγούδησε το «Ένταση» με τις παρουσιάστριες Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη να τον πλαισιώνουν! Μάλιστα, η Μαίρη ήταν ντυμένη καμαριέρα όπως στο video clip του τραγουδιού!


Πρώτη στην πασαρέλα εμφανίστηκε η κολεξιόν των Deux Hommes με την Έλενα Παπαρίζου να φοράθεόστενο δαντελένιο μίνι και να τραγουδά το «Mr Perfect», ενώ την σκυτάλη πήραν οι Delight με τους Kings of Leon. 

H Demy με τα «Μια Ζωγραφιά Ο Κόσμος Μας» και «Μόνο Μπροστά» πλαισίωσε την στολισμένη με... γλυκίσματα επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη, την οποία άνοιξε η σχεδόν γυμνή Δούκισσα Νομικού!Μίνι φούστα και γλυκάκια που έκρυβαν το στήθος έβαλε το μοντέλο, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε χειροκροτήματα και σφυρίγματα!

Aκολούθησε η Σοφία Κοκοσαλάκη με τους My Wet Calvin που έβαλαν επί σκηνής την Χιονάτη με τους επτά νάνους, ενώ μαζί στη σκηνή ανέβηκαν Κόκκινα Χαλιά, ΝΕΒΜΑ και Κατερίνα Στικούδη, με την τελευταία να εμφανίζεται με σέξι χρυσό κορμάκι.

Σέξι με μαύρη μάξι τουαλέτα και απαστράπτον ντεκολτέ (πρωτότυπο μιας και μας έχει συνηθίσει στα... αποκαλυπτικά) τραγούδησε η Ελένη Φουρέιρα στην επίδειξη του οίκου Angelos Bratis και ακολούθησε η Νατάσσα Θεοδωρίδου -με μαύρη τουαλέτα, ως βασίλισσα στο σκάκι- που πλαισίωσε με το νέο της τραγούδι, «Απέναντι», τις δημιουργίες της Έφης Παπαϊωάννου.  

Την αποθέωση γνώρισε ο Σάκης Ρουβάς, με κόκκινο παντελόνι και μαύρο σακάκι αλά Prince of Persia, που τραγούδησε στην επίδειξη του Απόστολου Μητρόπουλου, ένα hot ντουέτο, το «Bad Thing», με την τραγουδίστρια των Jessica 6! Στην πασαρέλα του σχεδιαστή περπάτησε η Δωροθέα Μερκούρη, που φαίνεται ότι... πήρε φόρα μετά την συμμετοχή της στο σόου του Gaultier στο Παρίσι.

Oι Μy Excuse και Ilia Darlin εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του Angelos Frentzos, ενώ με μιαμπαλαρίνα πάνω στο πιάνο του τραγούδησε «Θάρρος ή Αλήθεια» και «Πλάι Πλάι» ο (άκρως ερωτικός) Μιχάλης Χατζηγιάννης, όσο τα μοντέλα έδειχναν της δημιουργίες με την υπογραφή του οίκου Loukia!

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, Vegas, Melisses και Goin' Through εμφανίστηκαν σε ένα special fashion act με μια... τεράστια χειροβομβίδα στο ντεκόρ.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με όλα τα μοντέλα να περπατούν στην πασαρέλα και τον κόσμο να χειροκροτά όρθιο και θερμά, ενώ οι τρεις παρουσιαστές ευχαρίστησαν και καληνύχτισαν φορώντας το ίδιο μαύρο κουστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν!

Follow us


item