News-Piper

Η Σοφία Αλιμπέρτη στην ερωτική συναυλία του Γιάννη Πάριου

Ημέρα των ερωτευμένων χθες και τι καλύτερη ημερομηνία για να κάνει την πρεμιέρα του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο ερωτικός Γ. Πάριος. ...


Ημέρα των ερωτευμένων χθες και τι καλύτερη ημερομηνία για να κάνει την πρεμιέρα του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο ερωτικός Γ. Πάριος.

Οι επτά συναυλίες του «Ερωτικού Κύκλου» που άνοιξαν χθες, είναι sold out, ενώ όλοι όσοι το παρακολούθησαν μίλησαν για μια εντυπωσιακή μουσική παράσταση, όπου ο Γ. Πάριος υμνεί τον έρωτα.


«Ευχαριστώ πρώτα από όλα τον κόσμο, ευχαριστώ όλους εσάς που υποστηρίξατε αυτή την προσπάθεια και ελπίζω να ανταπέδωσα αυτό που περιμένατε. Το χειροκρότημα δε λέει τίποτα. Και τους πολιτικούς τους χειροκροτάνε, αλλά τις περισσότερες φορές λένε βλακείες γι’ αυτό σας το λέω», είπε ο τραγουδιστής στους δημοσιογράφους.

Όσο για το αν γιόρτασε χθες τον Βαλεντίνο, εκείνος απάντησε:

«Δεν ξέρω αν γιορτάζω τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι ερωτευμένος. Είμαι πάρα, πάρα πολύ ερωτευμένος μ’ αυτό που κάνω», είπε.

Στην πρεμιέρα του ήταν η πρώην σύζυγός του Σ. Αλιμπέρτη, αλλά και καλοί τους φίλοι και συνεργάτες, όπως ο Γ. Χατζηνάσιος και ο Ν. Οικονομόπουλος.

Related

music 816025430561154741

Follow us


item