News-Piper

Μενεγάκη-Λάτσιος ξανά μαζί

Άλλοι βγάζουν σπυράκια ή φλύκταινες όταν βλέπουν τον/ την πρώην, η Ελένη Μενεγάκη όμως... πρωτοτύπησε: κεραίες έβγαλε η παρουσιάστρια στο...


Άλλοι βγάζουν σπυράκια ή φλύκταινες όταν βλέπουν τον/ την πρώην, η Ελένη Μενεγάκη όμως... πρωτοτύπησε: κεραίες έβγαλε η παρουσιάστρια στο νέο της τετ α τετ με τον Γιάννη Λάτσιο!


Το πάλαι ποτέ ζευγάρι επανασυνδέθηκε με αφορμή το πάρτι γενεθλίων των δύο κοριτσιών του, Λάουρας και Βαλέριας. Ελένη, Γιάννης, παιδιά και φίλοι με τα παιδιά τους βρέθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής στον Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, όπως διαβάζουμε στα φωτορεπορτάζ των περιοδικών «Hello» και «Ok!».

Ντυμένη κομψά η 41χρονη παρουσιάστρια, πόζαρε δίπλα στον πρώην σύζυγο και τον πατριό της, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει και φούξια κεραιούλες– ξέρετε, σαν αυτές που έχουν οι μέλισσες και οιπεταλούδες! Tι να κάνει η έρμη η μάνα; Ήταν μασκέ το πάρτι και μάλλον ολόκληρη στολή δεν πρόλαβε να πάρει!

Ο μπαμπάς Γιάννης, από την άλλη, ντύθηκε μέσα στη μόδα, σε στυλ ελεύθερος, ωραίος και μοιράιος, με τζινάκι, πουκαμισάκι και πολύχρωμο κασκόλ. Ούτε μουτσούνα, ούτε κεραία, ούτε... σερπαντίνα ο διευθυντής!

«Τόσο η Ελένη, όσο και ο Γιάννης, έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους και προτεραιότητά τους είναι να είναι εκείνα ευτυχισμένα», δήλωσε κοντινό τους πρόσωπο, προσθέτοντας πως τα παιδιά χάρηκαν που είδαν τους γονείς τους ξανά μαζί.

Στα αξιοσημείωτα του πάρτι να βάλουμε και την σύζυγο του Γιώργου Θεοφάνους, Βίλλυ, που κατέφτασε... φασκιωμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Όχι, δεν ντύθηκε βελέντζα για το μασκέ το πάρτι - μάλλον άκουσε για πολικές θερμοκρασίες και το παράκανε...

Related

menegaki 3132137636066836824

Follow us


item