News-Piper

Αθώος ο καφετζής που χτύπησε τον παιδεραστή

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου τον καφετζή του δικαστικού μεγάρου που είχε επιτεθεί και χτυπήσει τον 47χρονο παιδεραστή...

Αθώο έκρινε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρεθύμνου τον καφετζή του δικαστικού μεγάρου που είχε επιτεθεί και χτυπήσει τον 47χρονο παιδεραστή Νίκο Σειρηγάκη. 


Ο 30χρονος άνδρας, που αντιμετώπιζε κατηγορίες για απρόκλητη σωματική βλάβη, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και όταν κλήθηκε από την έδρα, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να χτυπήσει τον κατηγορούμενο παιδεραστή όταν τον είδε να περιμένει έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου του 2011, όταν το πανελλήνιο πάγωσε από τη σύλληψη του 47χρονου προπονητή και τις αποκαλύψεις ότι είχε ασελγήσει σε δεκάδες ανήλικα αγόρια ηλικίας από 12 έως 15 ετών.

Οι κάτοικοι του νησιού είχαν εξοργιστεί με την αρρωστημένη δράση του και το κλίμα ήταν έκρυθμο. Ο Σειρηγάκης είχε μεταφερθεί στο δικαστικό μέγαρο με ισχυρά μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή επεισοδίων, καθώς εξαγριωμένο πλήθος τον περίμενε για να τον λιντσάρει. Οι αστυνομικοί είχαν υπολογίσει τα πάντα για να αποφευχθούν επεισόδια, εκτός από τον νεαρό καφετζή. 

Ο νεαρός πήγε, λόγω της δουλειάς του, στον πρώτο όροφο των δικαστηρίων την ώρα που βρισκόταν εκεί ο Νίκος Σειρηγάκης και όταν τον είδε, όπως είπε και σε δηλώσεις μετά την πράξη του, θόλωσε. Με την πρόφαση ότι θα του δώσει ένα ποτήρι νερό, τον πλησίασε και τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να του σπάσει τη μύτη. 

Ο 47χρονος έπεσε κάτω αιμόφυρτος, ενώ αμέσως οι αστυνομικοί απομάκρυναν τον νεαρό, τον οποίο οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και λίγο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 30χρονος καφετζής είχε ζητήσει συγγνώμη από τους αστυνομικούς που επιτέθηκε στον κατηγορούμενο ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν στον χώρο, επειδή τον εμπιστεύονται λόγω της ιδιότητάς του.

Η πράξη του 30χρονου εί
ίχε γεμίσει με αισθήματα χαράς και ικανοποίησης όλους τους κατοίκους του νησιού, που όσο και αν προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν το ανθρωπόμορφο τέρας που βίαζε αθώα αγγελούδια για να τα κάνει «άνδρες», όπως ομολόγησε ο ίδιος, ενώ τα υποχρέωνε να συμμετέχουν και σε ομαδικά όργια.

Ο παιδεραστής βρίσκεται προφυλακισμένος περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσής του, που αναμένεται να συγκλονίσει το πανελλήνιο.




espresso

Related

news 8890870093191123324

Follow us


item