News-Piper

Το καυτό φιλί Κώστα Μαρτάκη-Αντιγόνης Ψυχράμη

Το επιτυχημένο μιούζικαλ «Rent» ανεβαίνει στο θέατρο Βεάκη με τον Μαρτάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο τραγουδιστής μοιράζεται τον ενθο...


Το επιτυχημένο μιούζικαλ «Rent» ανεβαίνει στο θέατρο Βεάκη με τον Μαρτάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο τραγουδιστής μοιράζεται τον ενθουσιασμό του αλλά και την αγανάκτηση για τις κριτικές που του έχουν γίνει πριν καν ξεκινήσει!

Η παράσταση, που παίζεται από το '86 στο Μπρόντγουεϊ, έχει παρουσιαστεί επιτυχώς σε σαράντα έξι χώρες, έχει γυριστεί ταινία και ευτύχησε και στη χώρα μας επί τρία χρόνια. Στη νέα του διανομή, στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ξεπεσμένου ροκ σταρ Ρότζερ Ντέιβις, ο Κώστας Μαρτάκης ξεδιπλώνει εκτός απο τις τραγουδιστικές, τις χορευτικές και υποκριτικές του ικανότητες.
Με το που κυκλοφόρησε η είδηση ότι περνάς στο θέατρο άρχισαν οι γκρίνιες και τα σχόλια του τύπου «ωχ, και ο Μαρτάκης στο σανίδι!»...
Από την ώρα που μου έγινε πρόταση να κάνω μιούζικαλ, ένα είδος που το λάτρευα από μικρός, κι έβαλα ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό στοίχημα να βγω στη σκηνή και να παίξω πέρα από το να τραγουδήσω, εστιάζω μόνο σε αυτό. Με εμπιστεύτηκαν η Νινέτα Λεμπέση από την επιχείρηση και η Θέμις Μαρσέλλου, που είναι η ψυχή και η σκηνοθέτιδα της δουλειάς, και θέλω να τις βγάλω ασπροπρόσωπες. Θα κάτσω να ασχοληθώ με κακεντρεχείς που αρέσκονται στο να θάβουν; Γιατί τι άλλο είναι, αν κρίνουν πριν δουν; Ας έρθουν να με δουν και μετά ας πουν κι ας γράψουν ό,τι θέλουν. Μένω στις πρόβες ώς το πρωί για να είμαι όσο πιο πειστικός γίνεται στον ρόλο και δεν με αφορά καθόλου το τι λένε!
Από τη στιγμή που βγήκες στον χώρο δέχτηκες πυρά. Σε χαρακτήριζαν διάττοντα αστέρα!
Επτά χρόνια πέρασαν από τότε κι είμαι ακόμα εδώ! Αυτό από μόνο του δίνει μια απάντηση. Ομως, δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοια διαδικασία, δεν με αφορά να απαντώ σε οποιονδήποτε ούτε καίγομαι να... κλείσω στόματα. Λατρεύω και υπηρετώ το τραγούδι με μεγάλη αγάπη, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ανεβάζω πάντα τον πήχη και δεν έχω κανέναν... πανικό να αρέσω σε όλους!
Δεν θέλω να αρέσω σε όλους!
Πόσος είναι ο πανικός σου καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα σας;
Δεν θέλω να αρέσω σε όλους!
Θέλω να τα προλάβω όλα: Την εκμάθηση του ρόλου, την κινησιολογία, τα χορευτικά, τα τραγούδια. Αφήνω πίσω τον Κώστα και τις αγωνίες του και «γίνομαι» ο Ρότζερ, ο ξεπεσμένος ροκ σταρ, που βιώνει τον πόνο του να χάσει την κοπέλα που έχει αγαπήσει πολύ. Είναι παραιτημένος, δεν γράφει πια μουσική, έχει έιτζ, παίρνει ναρκωτικά, βιώνει μια βαθιά κατάθλιψη μέχρι που μπαίνει στη ζωή του η Μίμι (Αντιγόνη Ψυχράμη). Την ερωτεύεται και γεμίζει δύναμη για ζωή.
Δεν θέλω να αρέσω σε όλους!
Με όλα αυτά, βρίσκεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή;
Βρίσκω, αλλά τον μεγάλο έρωτα δεν τον έχω βρει, πρέπει να πω! Τον περιμένω με λαχτάρα για να ευτυχήσω και σε αυτό τον τομέα! Χωρίς να αγχώνομαι.
Στην εποχή της κρίσης βρίσκονται πολλοί σε «σκοτάδια». Εσύ αναζητάς το φως;
Δεν θέλω να αρέσω σε όλους!
Το αναζητώ με πείσμα και θετική ενέργεια. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Τη χρονιά της κρίσης, το «Rent» είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Είναι πολλοί πια οι νέοι που δοκιμάζουν τις αντοχές τους και χρειάζονται το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας που δίνει το έργο.
«Ενταση» λέγεται το νέο σου άλμπουμ.
Είναι ένα άλμπουμ που φτιάχτηκε με πολλή αγάπη από ικανούς δημιουργούς όπως οι Κοντόπουλος, Εκτορας, Καλαντζή, Ψιμόπουλος, Ρέι αλλά και ο Αλέξης Παπαδημητρίου, και πηγαίνει πολύ καλά, πράγμα που με χαροποιεί ιδιαίτερα.
  • Το μιούζικαλ «Rent» του Τζόναθαν Λάρσον ανεβαίνει στο «Βεάκη» στα μέσα Φεβρουαρίου, με τους Μαρτάκη, Λιβιτσάνου, Ψυχράμη, Μακαλιά, Πλασκοβίτη, Κοντογιώργη, Γεωργαλή κ.ά.
TV Έθνος

Related

showbiz 3924836697012558006

Follow us


item