News-Piper

Π. Βλάχος: «Περνάμε πολύ δύσκολα στους Βασιλιάδες»

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στα γυρίσματα των Βασιλιάδων. Tα γυρίσματα έχουν σταματήσει και σήμερα ο πρωταγωνιστής της σειράς Π. Βλά...


Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στα γυρίσματα των Βασιλιάδων. Tα γυρίσματα έχουν σταματήσει και σήμερα ο πρωταγωνιστής της σειράς Π. Βλάχος περιέγραψε στο «Πρωινό mou» μια ζοφερή εικόνα.

«Σε λίγο καιρό θα παίζουμε  για να βλέπουμε τον εαυτό μας στην τηλεόραση. Για να ικανοποιούμε την ματαιοδοξία μας και το ψώνιο μας. Εκεί μας πάνε», είπε φορτισμένος ο ηθοποιός.


«Το να μην πάει καλά μια παράσταση, λόγω των επεισοδίων, το δημιουργούν οι συνθήκες. Όμως στην τηλεόραση τις συνθήκες τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι. Αυτή είναι η διαφορά με το θέατρο και αν θα πέφτουν βόμβες απ’ εξώ. Γιατί και στην τηλεόραση πέφτουν βόμβες, απλά δεν τις βλέπουμε», συνέχισε στο ίδιο ύφος χωρίς να γίνεται όμως συγκεκριμένος.

Δεν κρατιόταν όμως ο ηθοποιός και αποφάσισε να αποκαλύψει όλα όσα συμβαίνουν με τη σειρά για να μη νομίζει και ο κόσμος όπως είπε ότι όλα είναι ρόδινα.

«Κι εμείς είμαστε σε μια σειρά που είναι πάρα πολύ επιτυχημένη, αλλά περνάμε πάρα πολύ δύσκολα. Από το Μάρτιο», συνέχισε και όταν ο Γ. Λιάγκας του είπε ότι όλοι περνούν δύσκολα εκείνος του απάντησε:

«Επειδή περνούν όλοι δύσκολα δε σημαίνει ότι πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έχουμε χρέος απέναντι στους συναδέλφους μας να πούμε ότι περνάμε δύσκολα. Τώρα ποιος φταίει γι’ αυτό και το τι φταίει δεν ξέρω. Μακάρι να λυθεί», είπε.

Ο Π. Βλάχος που φάνηκε αρκετά φουρκισμένος, αποκάλυψε ακόμα ότι από τον Δεκέμβριο τα γυρίσματα των Βασιλιάδων έχουν σταματήσει, ενώ τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα.

«Η σειρά είναι πάρα πολύ καλή. Είμαι περήφανος για τη σειρά αυτή και για τους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά περνάμε πάρα πολύ δύσκολα και το ότι δε φοράω τα ράστα αυτή τη στιγμή κάτι λέει. Το ότι δεν κάνουμε γυρίσματα από το Δεκέμβριο, το ότι έχουμε σταματήσει πάρα πολλές φορές τα γυρίσματα, το ότι ταλαιπωρούμαστε εμείς και τα συνεργεία και οι οικογένειες. Και δεν σας το λέω για να πείτε οι καημένοι ηθοποιοί τι περνάνε. Εγώ είμαι από το Μάρτιο άνεργος», είπε φορτισμένος ο ηθοποιός.

Πάντως ο Πάνος ξεκαθάρισε ότι κατανοεί πλήρως τα προβλήματα και ότι το θέμα του δεν είναι τα χρήματα.

«Όλοι μας κατανοούμε τα προβλήματα και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα. Από το Μάρτιο κάνουμε υπομονή σε πάρα πολλά πράγματα και θα κάνουμε κι άλλο υπομονή  και το λέω μόνο και μόνο για να καταλαβαίνει ο κόσμος τι συμβαίνει. Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι», τόνισε.

Related

TV 6653641622438760949

Follow us


item