News-Piper

Οι ντίβες που "έφυγαν" πριν από τα 50

Η Whitney Houston   μπήκε στο τραγικό group   των τραγουδιστών   που    δεν  έφτασαν τα 50 τους χρόνια... Whitne...

Η Whitney Houston μπήκε στο τραγικό group  των τραγουδιστών που  δεν έφτασαν τα 50 τους χρόνια...


Αν και Whitney Houston μπαινόβγαινε σε κέντρα  αποτοξίνωσης για την κατάχρηση ουσιών , ο θάνατος της το περασμένο Σάββατοσε ηλικία των 48 ετών, συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής, επειδή τελευταία φαινόταν  υγιείς και χαρούμενη. Το πόρισμα για τον θάνατο της θα βγει σε κάποιες εβδομάδες , αλλά οι πληροφορίες λένε πως η τραγουδίστρια πέθανε στην μπανιέρα του ξενοδοχείου  Beverly Hilton  στο Λος Άντζελες, από συνταγογραφούμενα φάρμακα σε συνδυασμό με αλκοόλ....

Billie Holiday

Η Billie Holiday πέθανε το 1959 στο Νοσοκομείο Metropolitan σε ηλικία  44 ετών. Η επίσημη αιτία του θανάτου της ήταν η συμφόρηση των πνευμόνων σε συνδυασμό με καρδιακή ανεπάρκεια.




Με το θάνατό της τον Ιούλιο του 2011, η Amy Winehouse ήταν η  τελευταία μουσικός που μπήκε στο μοιραίο   "27 Club» με τους καλλιτέχνες που δεν έζησαν για να δουν τα 28α γενέθλια τους...  



Για σχεδόν 40 χρόνια υπήρξε ένας αστικός μύθος γύρω από το θάνατο της Cass Elliot,της τραγουδίστριας  των Mamas and Papas. Αλλά δεν υπάρχει καμία αλήθεια στην ιστορία ότι πνίγηκε από  ένα σάντουιτς με ζαμπόν. Αντίθετα, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότιη τραγουδίστρια  πέθανε από επιπλοκές από την παχυσαρκία και είχε υποστεί καρδιακή προσβολή .Ήταν 33 ετών...

































































Το 1995 η  Selena, "η Madonna του Μεξικό", δολοφονήθηκε σε ηλικία 23 ετών από τον πρόεδρο του fan club της. Έχοντας πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια άλμπουμ στη σύντομη ζωή της, η ζωή της βασίλισσας της Tejano έγινε ταινία μετά από  δύο χρόνια και την υποδύθηκε η Lopez Jennifer.


To 1961, μήνες μετά την κυκλοφορία μιας από των μεγαλυτέρων επιτυχιών της, του “I Fall to Pieces,” η Patsy Cline είχε μια μετωπική σύγκρουση με το αυτοκίνητο και βγήκε από το παρμπρίζ . Ως εκ θαύματος, η βασίλισσα της country μουσικής επέζησε.Όμως, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, σε ηλικία των 30 ετών, σκοτώθηκε όταν το ιδιωτικό αεροπλάνο της συντριβή ,Μαζί της σκοτώθηκε και ο Manager της .





Ένα ακόμα  μέλος του "27 Club," η Janis Joplin πέθανε από υπερβολική δόση ηρωίνης το 1970.


Στα  22 της η πριγκίπισσα της R & B, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στις Μπαχάμες. Η έρευνα αργότερα έδειξε ότι το δικινητήριο Cessna υπερβεί το μέγιστο βάρος τουείχε μεταφέρει έναν επιπλέον επιβάτη.



Έφυγε σε ηλικία 45 ετών.Έπασχε από  κίρρωση του ήπατος από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, και πέθανε από  υπερβολική δόση βαρβιτουρικών.

Related

DEATHS 4218842091524070010

Follow us


item