News-Piper

Ποιον TV Stars κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για την νέα χρονιά;

Αβεβαιότητα, άγχος, πολλές μυστικές επαφές και έντονο παρασκήνιο στο τηλεοπτικό τοπίο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών, καθώς ο κ...


Αβεβαιότητα, άγχος, πολλές μυστικές επαφές και έντονο παρασκήνιο στο τηλεοπτικό τοπίο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών, καθώς ο καινούργιος χρόνος βρίσκει πολλούς TV stars εκτός πλατό, να αγωνιούν προσπαθώντας να επανέλθουν. Ομως τι πρόκειται να συμβεί το 2012 και τι επαφές γίνονται στο παρασκήνιο; Η «Espresso της Κυριακής» αποκαλύπτει τα μυστικά σχέδια των τηλεοπτικών αστεριών.


Δυνατά ονόματα, με προϋπηρεσία και αρκετές επιτυχίες στο δυναμικό τους βρίσκονται αυτήν την περίοδο εκτός τηλεοπτικού αέρα. Και όπως είναι λογικό, προσπαθούν να επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο και να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη της τηλεθέασης. Ωστόσο, αρκετοί από αυτούς έχουν ρίξει πολύ νερό στο κρασί τους, γνωρίζοντας ότι δεν διανύουμε πλέον περίοδο «χρυσών συμβολαίων».

Παροπλισμένη η Κορομηλά
Από τους πρώτους TV stars που είχαν καταφέρει να υπογράψουν ένα τέτοιο συμβόλαιο είναι η Ρούλα Κορομηλά. Ομως παρά το γεγονός ότι χάρη στην παρουσιάστρια ανέβηκαν οι αμοιβές και πολλών συναδέλφων της, η Ρούλα φέτος απέχει από την τηλεόραση. Μάλιστα, όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο αποδεικνύεται ότι το «Greek idol» δεν πρόκειται να βγει on air το επόμενο διάστημα, οπότε και η Ρούλα δεν θα έχει να παρουσιάσει κάποια εκπομπή.

Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κάντζας λήγει μέσα στον Φεβρουάριο και ουδείς γνωρίζει αν θα της το ανανεώσουν, αφού και ως υπεύθυνη ψυχαγωγικών εκπομπών στον ALPHA είναι… παροπλισμένη, έχοντας αναλάβει μόνο την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» με τη Ναταλία Γερμανού. Το τι πρόκειται να αποφασίσουν τα στελέχη του ALPHA για το μέλλον της Ρούλας Κορομηλά ουδείς το γνωρίζει. Πάντως, θεωρείται μάλλον απίθανο μέσα στην τρέχουσα σεζόν να αναλάβει την παρουσίαση κάποιας εκπομπής.
Μετταγραφή Χατζηνικολάου
Αναμφισβήτητα από τα πιο δυνατά ονόματα στο τηλεοπτικό τοπίο είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου. Οι εξελίξεις στο ALTER μπορεί να έθεσαν εκτός τον γνωστό δημοσιογράφο, αλλά όπως όλα δείχνουν το επόμενο διάστημα θα είναι ξανά on air. Η πρόταση του έχει γίνει από τον ΑΝΤ1 και, μάλιστα, ο ίδιος έχει γράψει σε social media: «Βρίσκομαι ήδη σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης».

Μέσα στις επόμενες μέρες θα διευκρινιστεί και το πλαίσιο της συνεργασίας του, καθώς εκτός από την παρουσίαση πολιτικής εκπομπής υπάρχει και η σκέψη να μοιραστεί με τη Μαρία Χούκλη την παρουσίαση των βραδινών κεντρικών δελτίων του σταθμού. Αλλωστε, μέσα στην επόμενη βδομάδα, οπότε ο Ν. Χατζηνικολάου θα επιστρέψει από το εξωτερικό όπου βρίσκεται, θα συναντηθεί ξανά με στελέχη του ΣΚΑΪ, καθώς και το κανάλι του Φαλήρου θέλει τον δημοσιογράφο στο δυναμικό του. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αν ο Νίκος Χατζηνικολάου μετακομίσει στο Φάληρο, θεωρείται σίγουρο ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του καθημερινού βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Υπέγραψε ο Αυτιάς
Ενα βήμα πιο μπροστά βρίσκεται ο Γιώργος Αυτιάς, καθώς υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας κάθε Σαββατοκύριακο την παρουσίαση πρωινής ενημερωτικής εκπομπής. Το συμβόλαιό με το κανάλι του Φαλήρου έχει ισχύ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και οι δύο πλευρές θεωρούν ότι η εκπομπή θα σημειώσει επιτυχία, οπότε η συνεργασία τους θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.
Βλέπει φως η Νικολούλη
Επαφές με τον ΣΚΑΪ έχει κάνει και η Αγγελική Νικολούλη. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα και άμα τη επιστροφή της από την Αμερική όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες, η Αγγελική Νικολούλη θα συναντηθεί ξανά με τα στελέχη του καναλιού για να δουν αν το «Φως στο τούνελ» θ
α εκπέμψει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά τη λήξη της συνεργασίας της Νικολούλη με το ALTER υπήρξε συνάντηση της γνωστής δημοσιογράφου με υψηλόβαθμο στέλεχος του ALPHA, στην οποία συζήτησαν την ένταξή της στο δυναμικό του καναλιού. Μάλιστα, μετά τις εξελίξεις που υπάρχουν στο κανάλι της Κάντζας και την εξαγορά όλων των μετοχών από τον Δημήτρη Κοντομηνά, φαίνεται ότι η Νικολούλη βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον ALPHA.

Αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε τι αλλαγές πρόκειται να γίνουν μέσα στην τρέχουσα αλλά και την επόμενη σεζόν, είναι ολοκάθαρο ότι αρκετοί TV stars κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα προσπαθώντας να δουν τι θα κάνουν, ώστε να μη γίνουν… αναστενάρηδες στο τηλεοπτικό τοπίο. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις, κάνοντας πολλούς από τους πρωταγωνιστές της εγχώριας τηλεοπτικής αγοράς να αγωνιούν όχι για τις τηλεθεάσεις, αλλά για το πώς θα παραμείνουν στη μάχη της τηλεθέασης.
Μενεγάκη, Λαζόπουλος και Χατζηβασιλείου θεωρούνται σίγουροι
Στο κανάλι της Κάντζας υπάρχει αβεβαιότητα σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει την επόμενη σεζόν. Μπορεί πετυχημένες σε τηλεθέαση εκπομπές, όπως το «Μες στην καλή χαρά», να πήραν το πράσινο φως για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει next year, καθώς ένα από τα σχέδια είναι η κατάργηση της ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Σίγουρη για τη θέση της είναι η Ελένη Μενεγάκη η οποία ανανέωσε το συμβόλαιό της, αν και την επόμενη χρονιά θα έχει απέναντί της την Ελεονώρα Μελέτη, που επίσης ανανέωσε το συμβόλαιό της με το STAR για ακόμη δύο χρόνια.

Οσο για το πιο δυνατό συμβόλαιο, αυτό του Λάκη Λαζόπουλου, μπορεί να έχει λήξει, όμως θεωρείται σίγουρο ότι ο ηθοποιός θα
 παραμείνει στον ALPHA και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε ρόλο-έκπληξη, αναλαμβάνοντας τον σχολιασμό των κυριοτέρων ειδήσεων της μέρας, σε μια δεκάλεπτη εκπομπή πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Η υλοποίηση της ιδέας θα εξαρτηθεί από τον φόρτο εργασίας που έχει ο Λαζόπουλος και το αν μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις μιας τέτοιας εκπομπής, ώστε να είναι αντάξιά του.

Επίσης, φέτος λήγει και το συμβόλαιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Ωστόσο, οι υψηλές τηλεθεάσεις που κάνει η εκπομπή «Πάμε πακέτο» φαίνεται να εξασφαλίζουν την παραμονή της στο κανάλι της Κάντζας και για την επόμενη σεζόν.
Αλλάζουν πρόσωπα στα δύο πρωινά
Αβέβαιο είναι το μέλλον των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών. Από την πλευρά του MEGA, υπήρχαν σκέψεις ώστε η ζώνη να καταργηθεί και να ακολουθήσουν την τακτική του ALPHA. Αν και είναι πολύ νωρίς για να πάρουν τέτοια απόφαση, θεωρείται σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με όσα και οι ίδιοι έχουν δηλώσει, δεν θα συνεχίσουν να είναι ζευγάρι οn air. Αν λοιπόν το «Πρωινό mou» συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, θα υπάρξουν αλλαγές σε αυτό.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στην ψυχαγωγική ενότητα του «Πρωινού ΑΝΤ1» καθώς, όπως φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έκαναν την έκπληξη. Ετσι θεωρείται σίγουρο ότι την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, αφού άλλωστε πολλά στελέχη του καναλιού θέλουν να δουν τον Φερεντίνο ξανά στη μάχη του prime time. Το ερώτημα είναι σε ποια από τις δύο ζώνες, πρωινή ή βραδινή, θα συνεχίσει. Πάντως, μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να τον δούμε σε διπλό ρόλο!

Οσο για τον ΑΝΤ1, φαίνεται ότι, αν και το συμβόλαιο των «Αρβύλα» λήγει τη φετινή σεζόν, οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να έχουν στο δυναμικό τους τον Αντώνη Κανάκη και του χρόνου. Και όπως λέγεται, έτσι θα γίνει καθώς και η θεσσαλονικιώτικη παρέα έχει καταφέρει να χτυπά υψηλές τηλεθεάσεις, ενώ από το κανάλι του Αμαρουσίου δεν τους λογοκρίνουν ακόμη και όταν γίνονται αυτοί αποδέκτες της σάτιράς τους.

Follow us


item